Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Angelina a Brad si koupili zámek ve Francii za 620 milionů

24. srpna 2009 | 10:20

Angelina Jolie a Brad Pitt se rozhodli, že si zámek Miraval v Provensálsku, který si zatím jen pronajímali, koupí a vytvoří z něj hlavní rodinný domov. Dali za něj v přepočtu více než 620 milionů korun!

Slavný pár dosud pobýval na zámku Miraval v komuně Correns na sever od provensálského městečka Brignoles obklopeném obřími pozemky pouze přechodně. Starosta z Correns teď však potvrdil, že se hollywoodský pár stal novým majitelem rozsáhlého panství. Dal za něj 620 milionů korun.

A dalších 178 milionů korun hodlají Brad a Angelina investovat do luxusní přestavby, aby jejich pětatřicetipokojový zámek ze sedmnáctého století byl skutečně pohádkovou rezidencí. Brad si nechá postavit na pozemku motokrosovou dráhu a zdokonalí heliport, zatímco Angelina touží po páře, vířivkách, soukromých lázních a nové posilovně.



„Chtějí mít jistotu, že tato romantická nemovitost bude tím nejlepším hnízdečkem lásky ze všech. Brad už se poohlíží v okolí po vhodných školách pro děti a oba s Angelinou pilně zdokonalují svou francouzštinu,“ prozradil přítel páru pro britský Sunday Mirror. Podle něj o rozchodu nemůže být ani řeč.

„Přijali jsme žádost na povolení k velkým přestavbám na jejich novém domě a jsme velmi potěšeni, že tady budou žít trvaleji. Jsou úžasným párem, mají nádherné děti a chceme jim na počest připravit recepci s místními obyvateli,“ přiznal Jean-Claude Sadion, starosta komuny Correns.

Autor: Famous, pal
Video se připravuje ...