Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Volby 2009: Lídr kandidátky ODS v Královéhradeckém kraji zneužívá náhrady!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jos, kb - 
24. srpna 2009
02:48

Lídr kandidátky ODS v Královéhradeckém kraji poslanec Josef Kochan dává náhrady na bydlení svojí manželce!

Jak informovaly Hospodářské noviny, Kochan platí své ženě každý měsíc nejvyšší možnou částku, tedy 20 tisíc korun, za pronájem kanceláře v jejím domě v Trutnově. Nájem by přitom v této lokalitě stál okolo pěti tisíc. „Jestli to mám dávat manželce, nebo některému ze sousedů, to je přece jedno. Protože já to neplatím, to dává kancelář sněmovny," řekl Kochan HN.

To, že si tak rodinný rozpočet za posledních pět let obohatil o 600 tisíc korun mu nepřipadá zvláštní. Ani vedení ODS takový postoj neodsoudilo: „To je věcí každého poslance, co víc vám mám na to říct? Já to nedělám," řekl HN místopředseda ODS Petr Nečas.

Zneužívání náhrad je přitom v Česku zřejmě součástí folklóru. Nedávno měl velký problém i místopředseda ČSSD Bohuslav Sobotka, který bez obalu přiznal, že si na byt našetřil pět milionů mimojiné i z nezdanitelných náhrad.

-VOLBY 2009: Blesk.cz, váš volební průvodce-

 

 

 

 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

siroky11 ( 24. srpna 2009 04:30 )

To není jenom pronájem za kanc. prostory, to je i nemocenská, cestovné, stravné. To vše z našich daní. Nás by chtěli stále utahovat, aby sami mohli rozhazovat. Je to verbež a měli bychom je vymlátit z těch "bohatých" postů a nechat ve vládě pouze tuto úřednickou vládu a ty zkorumpované strany nahnat do výroby průmyslové a zemědělské za 15 tis. měsíčně.Ať ta verbež pozná, jak chutná český chleba!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa