Možná to dělá právě pohled na luxusní budovu hotelu, že se vám pak chatky zdají bídnější, než opravdu jsou. Jakoby dojem zámku a podzámčí... Areál kolem chatek je tak trochu ošuntělý. To, co je bráno jako hřiště, je vlastně jen jediný rovný plácek se sítí, kde by si jistě chlapi večer střihli volejbal, ale malé děti byste tam neposlali. Na jediném rovnějším místě v kempu sice najdete zahradní bazén, ale rozbitý. Je tu několik nevzhledných zákoutí s uskladněným nářadím nebo odloženými věcmi. Divná jsou i různě rozesetá bílá lehátka, která vypadají jako z nemocnice.

Chatky rozhodně nevypadají zle, mají kuchyňku i sociální zařízení, jsou opravené, udržované a uvnitř nově obložené. Chybí jim ale alespoň maličká teráska nebo místo, kde byste si mohli za pěkných teplých večerů postavit židličku a vypít si kafíčko – na trávníku to kvůli svahu nejde.

Fotogalerie
2 fotografie


Blesk mohl nahlédnout i dovnitř. Rodina Rusých z Kralovic právě balila, ale ochotně nabídla prohlídku. „Na přespání je to rozhodně dobré, místa dost a bylo tu všude čisto, když jsme přijeli. Teplá voda teče bez omezení stále. Jen v kuchyňce by to chtělo víc místa a nádobí, uvařit tu rozhodně nejde, spíš jen něco ohřát,“ shodli se.

Najíst se můžete v hotelu – polopenzi pořídíte za 175 Kč a plnou penzi za 350 Kč na osobu a den. „Byli jsme tam na večeři a vaří skvěle! Za jídlo a pití pro čtyři jsme dali asi 800,“ doplnili Rusých.

Kemp dostává tedy jen tři hvězdy i přes udržované a čisté chatky i společné sociální zařízení – uspěl jen jako místo na přespání, ale jinak je zcela bez možnosti vyžití.


Název kempu: Vítkova Hora
Adresa: Olšová Vrata č. 59
360 01 Karlovy Vary
Cena za osobu ve stanu: 80 Kč/dospělý; 40 Kč/dítě do 12 let
Chatka: dvoulůžková 250 Kč, čtyřlůžková 210 Kč se soc. zař.
Chatka bez soc. zař: 180 Kč
Komfortní chatka: 300 Kč
Cena za psa: 40 Kč
Cena za stan: 80 Kč
Cena za karavan: 150 Kč
Cena za os. auto: 80 Kč
Cena za motocykl: 50 Kč
Teplá voda po celý den: ano
Elektrická přípojka: ano
Přípojka na kanalizaci: ne
Zajištěna ostraha areálu: ne
Prodej potravin a hygienických potřeb v areálu: ne
Stravování v areálu: ano, v hotelu polopenze za 175 Kč, plná penze za 350 Kč za den
Lázeňská taxa: 15 Kč za osobu a den
Krytý prostor pro vaření: ne
Sportoviště: hřiště
Dětské hřiště: ne
Počet WC pro ženy: 4
Počet WC pro muže: 4
Počet sprch: 2 ženy + 2 muži, teplá voda bez omezení
Osvětlení v noci: ano
Hygiena: 1
Celkový dojem: ***