Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Politici nám lžou! Co prozrazují řečí těla?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Tomáš Belica - 
23. srpna 2009
05:00

Usmívají se, hledí zpříma do očí a říkají „ano“. Přitom si myslí pravý opak a v duchu „ty mně taky“. Někdy řeknou tisíc slov, ale nikdo jim nerozumí. A jindy nemusí říct vůbec nic a jejich gesta by vydala na celou stránku. Blesk vybral několik vrcholných politiků a nechal si zjistit, o čem jejich řeč těla vypovídá.

Gesta často na člověka prozradí víc, než by sám chtěl na sebe »prásknout«. Politici si proto musí dávat dvojnásobný pozor. Odbornici na neverbální komunikaci Soně Španielové ze společnosti First Class Education Blesk ukázal několik fotografií, aby zhodnotila, jak si politici vedou.

„Řeč těla nejlépe zvládají pánové Topolánek, Klaus a Paroubek. Je u nich zřejmý výcvik,“ tvrdí Španielová. A kdo by měl na sobě zapracovat? „Ministr vnitra za ODS Ivan Langer nechtěně vysílá vyloženě negativní signály,“ říká Španielová.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

drobek ( 23. srpna 2009 13:42 )

POZOR,PODVODNÍK,TATO PÍTCHOVINA VÁS PŘÍJDE NA 79,NA NETU JE SPOUSTA TESTŮ ZADARMO !!!!!

inteligentquote ( 23. srpna 2009 13:19 )

Dobrý den, momentálně probíhá soutěž o nejchytřejší zemi v Evropě a zúčastnit se může úplně každý! Jak se zúčastnit? Přejděte na tuto adresu: http://cz.iq-test.eu/#9402 a zde už naleznete samotný test. Po vyplnění všech otázek budete znát své IQ a to se započítá i do soutěže! Víte, že zjistit své IQ je otázka několika minut a znalost vlastního IQ může být důležitá pro celý život? Hodně štěstí a správných odpovědí!

karel128 ( 23. srpna 2009 07:56 )

politika od r.48, který by nelhal..! Naučili se od mistra propagandy Geblse, že tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou. A naši dnešní politici jsou již z toho lhaní tak zblblí, že už tomu i věří. Nerozlišují již mezi pravdou a lží, hlavně aby se jim to hodilo do krámu, a kapalo z toho..!

panalev ( 23. srpna 2009 07:51 )

Zrovna jsem to chtěla říct, to je novinka, bez řeči těla bychom to my, tupý národ nepoznali. Nakonec stejně tupí sme, když si to necháme líbit.

gogo ( 23. srpna 2009 07:29 )

No to je objev ! Kdo by to byl řekl.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa