Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matku škrtila a řezala na krku

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: iža - 
22. srpna 2009
15:23

Vlastní mámu surově zbila, škrtila a dokonce pořezala nožem na krku dcera (31) z Opavy. Napadla ji v bytě na ulici Zámecký okruh, kde starší žena žila.

Šílená dcera nejprve mámě vyhrožovala zabitím, pak se do ní pustila pěstmi. Mámu kopala do celého těla a kapesním nožem jí pobodala. Tahem jí i řízla pod krkem. Krvácející ženu pak povalila na zem a škrtila ji opěradlem od křesla. Matce se naštěstí podařilo utéct. Léčit se bude nejméně měsíc. Kromě bodné a řezné rány na krku, hluboké 1,5 centimetrů utrpěla i zlomeninu na ruce.

„Dcera byla hned zadržena, ale podle lékaře není schopna pobytu v cele. Proto ji za ublížení na zdraví nemůžeme stíhat vazebně,“ sdělil Blesku policejní mluvčí René Černohorský.

Lékař navrhnul, aby byla umístěna v Psychiatrické léčebně ve Šternberku. Podle Černohorského není vyloučeno, že násilnice bude obviněna ještě z dalších trestných činů.

manolla1 ( 23. srpna 2009 22:08 )

oprava : jako, není .

manolla1 ( 23. srpna 2009 22:05 )

sorry, ale známe případ, kdy ženské ruplo v hlavě..., chovala se jeko šílenec ( více popisovat nené třeba... ), no a zjistilo se, že za své chování nemohla - měla nádor v hlavě ! takže asi může jít o jiné různé příčiny...!!

scud911 ( 23. srpna 2009 11:32 )

No tak sice nejsem doktor, ale pokud v hlavě praskne cevka je to mrtvice a těžko by při ní zmlátila mámu. Nádor je obsurdní tež nemá vliv na chování jedince to by dost lidí bylo zbaveno svéprávnosti kvuli nádoru na mozku..... Návykové látky nejsou též ničím nebezpečné pro okolí leda abstinanční příznaky pro nedostatek drogy. Nebo že by pozřela nějaké halucinogen pak bych vaší teorii pochopil. Ale cevka nádor a návyková droga je blbost. Feták není okolí nebezpečí pokud má potřebnou dávku.

manolla1 ( 23. srpna 2009 09:07 )

kdo ví, co se stalo! pokud byla dcera pod vlivem návykových látek, zaslouží potrestat - jít do basy, pořádně dostat přes držku i po poprackách,atd. ! Ale také to mohlo být jinou příčinou-stačí rupnout v hlavě ( nádor - cevka. aj. ), a neštěstí je na světe raz dva. Soudit můžeme, až se zjistí příčina .....

janasediva ( 22. srpna 2009 20:13 )

přesně tak.. souhlas.. JAK že neni schopná???? kde to sakra jsme?? člověk musí být schopný jít někam kde mu dají nažrat a kde se zadarmo koukne na televizi a nažere???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání