Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Volby 2009: Petra Paroubková se hádala kvůli bačkorám pro manžela

Petra a Jiří Paroubkovi
Petra a Jiří Paroubkovi  (Autor: Ladislav Křivan a alb)
Autor: pet - 
21. srpna 2009
13:19

Jiří Paroubek je doma pod pantoflem?! Jak jinak si vysvětlit, že se jeho mladá manželka Petra pohádala kvůli bačkorám, které Paroubkovi chtějí věnovat jeho odpůrci coby symbol jeho odchodu do politického důchodu.

Mladík, který by nejraději viděl Jiřího Paroubka v politickém duchodu, mu přinesl do sídla ČSSD papuče. Paroubek dar přijmout nechtěl, raději rychle opustil právě probíhající tiskovou konferenci.

papuče nesl aktivista Štěpán Dlouhý, který na Facebooku založil komunitní skupinu s názvem Vítáme Jiřího Paroubka v politickém důchodu.Paroubek chtěl pak pro papuče v 15 hodin poslat svou těhotnou manželku Petru. To Dlouhý odmítl, Paroubková prý nemá žádnou politickou funkci a bačkory prý byly určeny přímo pro Paroubka!

Paroubkovou pak rozzlobilo, že nemůže dar pro svého muže přijmout osobně. A do médií rozeslala ironické prohlášení, ve kterém tvrdí, že se na převzetí daru pečlivě připravovala.

Situaci před Lidovým domem pak hasil šéf mediální kampaně ČSSD Petr Dimun a asistentka Petry Paroubkové. Dlouhému se pokusili předat kytici oranžových růží. Jiří Paroubek se s Dlouhým setkat nechtěl.

Štěpán Dlouhý pak pro média uvedl, že mu v souvislosti s celou akcí volal muž s ruským přízvukem.

"Volal mi nějaký muž se silným ruským přízvukem a ptal se mě, jestli náhodou nepotřebuju s těmi bačkorami pomoct a zda se někde nesejdeme. Když jsem mu řekl, že v žádném případě, odpověděl: Už máš bobky, co?", sdělil Štěpán Dlouhý serveru iDNES.cz. Pokud by se podobné výhružky měly opakovat, je Dlouhý připraven kontaktovat policii.

-VOLBY 2009: Blesk.cz, váš volební průvodce-

hani ( 21. srpna 2009 21:21 )

A rikate ze maji dobry plat!!! Hadaji za backory - vzit ne vzit. Rusuv tady zapletly. Rusy maji velky zarmutek - zemrelo 80 lide na elektrarne. Ne do backor zabakuv. V Cesku pro to ne pisou. To je teroristycky akt, lepe reknut mst sveho ubozaka. Paroubak muh to zastavit. Myslim ze Putin moc kamaradit s zabakem ne bude. To ne pleste do nej rusuv. Putin ma velke problemy a sveho zabaka-ubozaka vy rozdrte sami. Ne jenom vejcama. Nejlepe hostre slovo. Pani PiPi uze primiri do sveho bricha kreslo na Hrade??? Kdo lepe vejde!!! Darecky musi brat - od srdce! Mimo ruce PiPi nic ne projde.

mejsehezky ( 21. srpna 2009 18:19 )

Myslím si totéž

mejsehezky ( 21. srpna 2009 18:18 )

ferka25 ( 21. srpna 2009 17:08 )

Hulvátovi Tupolánkovi by mohli dát šedou uniformu s křížem a palčáky aby nemohl vystrkovat prostředník

zdendan ( 21. srpna 2009 16:48 )

vadí jen tvým retardovaným soukmenovcům,hodně lidí mu fandí i přes útoky namodralých médii,který věří už jen blbečkové!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa