Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zvrhlý senior platil za sex jedenáctileté dívce!

Ilustr. foto
Ilustr. foto  (Autor: Jindřich Mynařík, Barbora Pejšová)
Autor: ČTK, jos - 
20. srpna 2009
15:24

Policisté zadrželi čtyřiašedesátiletého muže z Ostravy, který podle nich ve Frýdku-Místku dlouhodobě pohlavně zneužíval nezletilé dívky. Za sex jim platil až 1500 korun. Nejmladší z děvčat bylo 11 let.

Obviněný muž je ve vazbě a hrozí mu až osm let vězení, řekl frýdecko-místecký policejní mluvčí Ivan Žurovec.

Policistům se podařilo vypátrat celkem osm školaček ve věku od 11 do 15 let, které muž podle policie zneužíval. Některé z nich zřejmě už loni v létě. Policie však předpokládá, že počet zneužívaných dívek může být vyšší. "Je docela možné, že z Ostravy jezdil i do jiných měst," dodal Žurovec.

Podle policie přijížděl muž, který nikdy nebyl trestaný, do Frýdku-Místku autem. Na parkovišti se převlékl, přesedl na kolo a s kapsami plnými bankovek jezdil k řece za dívkami, které si vyhlédl. Policie ho u řeky zadržela měsíc po oznámení případu. Před dívkami se vydával za třiačtyřicetiletého Lukáše, dodal mluvčí.

Zneužívání odhalila matka čtrnáctileté dívky z Frýdku-Místku v polovině června. Při převlékání vypadly dívce ze spodního prádla stokoruny. Peníze prý našla, ale matce bylo divné, že dcera našla podobnou částku rovněž u řeky už před dvěma měsíci. Matce se nakonec svěřila, že peníze dostala od muže, před nímž se s kamarádkami svléká a který je pak osahává.

"Děvčata se s ním scházela několikrát týdně a muž své sexuální požadavky postupně zvyšoval," dodal mluvčí. Podle něho dívky, které nepocházely ze sociálně slabých rodin, peníze utrácely za oblečení či jídlo v restauracích.
Na dotaz komisařky, jak vše prožívaly, odpověděla podle Žurovce jedna dvanáctiletá dívka: "Nelíbilo se mi to, připadalo mi to divné, ale ty peníze jsem chtěla. Koupila jsem si pak za ně náramky."

ijirka ( 21. srpna 2009 09:15 )

Ne nadarmo se říká, co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš, že!?? Už vědí jak se bezpracně dostat k penězům.

lister ( 21. srpna 2009 09:07 )

POZOR NA ZLODĚJE CO VÁM BUDE PSÁT O IQ TESTU. JE TO PODVOD!!

levandulae ( 20. srpna 2009 19:50 )

Připadá Vám to normální jak se ta mládež zaměstnává a vydělává???Pokud jo,tak mi nepříjdete naprosto normální.Vždyť tohle je šílenost,co se děje.Kdyby to byla moje dcera,tak by jsem asi zuřila.Rodiče jsou na vině nejvíc,přece si toho museli všimnout,kolik ty děcka maj peněz.

mouse ( 20. srpna 2009 17:26 )

Tý mý se zase nelíbí porno, ale ráda se na něj dívá. To je všude stejný

sosacek ( 20. srpna 2009 16:53 )

Jedna blbka jim to pokazila..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání