Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vojanda Lynndie England: Bestiálně mučila irácké vězně, teď si stěžuje!

Autor: pes - 
20. srpna 2009
11:39

Žena, kterou zná celý svět z fotografií z irácké věznice Abú Ghrajb, nemůže najít práci. Společnost ji odvrhla po zveřejnění fotografií, kde mučí irácké vězně.

Lynndie England si několikrát změnila účes a zkoušela se maskovat. Kdykoli se ale představí, lidé vědí, o koho jde. Většinu času prý tráví sama doma, do společnosti chodit nemůže. Na ulici si na ní lidé ukazují prstem, píše server Tyden.cz.

Podle jejích slov na fotkách pózovala z donucení přítele (také vojáka USA). Soud jí ale neuvěřil a poslal na 3 roky za mříže. Tam příteli, který dostal kvůli Abú Ghrajbu 10 let, porodila syna.

 

Lynndie England mučila vězně v Abů Ghrajb. Společnost jí odvrhla! Lynndie England mučila vězně v Abů Ghrajb. Společnost jí odvrhla! | ČTK

 

Lynndie se pokouší se společenskou izolací vyrovnat. Spolu se spisovatelem Gary Winklerem připravila knihu o jejím pohledu na celou aféru, která před pěti lety hýbala světem. Veřejně ale knihu propagovat nemůže. Pořadatelé propagačních akcí totiž dostali několik výhřužných dopisů.

Lynndie England musí živit rodiče. Má údajně těžké psychické problémy, trpí posttraumatickým stresovým syndromem, který se u ní projevuje depresí, úzkostí i paranoiou, napsal server.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

cert ( 20. srpna 2009 14:03 )

Tak takhle vypadá zblízka vepřová hlava.

smrk ( 20. srpna 2009 12:55 )

To víš, osvobozovat se musí kdyby na chleba nebylo

smrk ( 20. srpna 2009 12:54 )

Kdoví co dělají naši válečníci v Afganistánu ???????

gogo ( 20. srpna 2009 12:34 )

To snad ne ! Já jsem si myslel, že američané Irák osvobodili, protože Sadám vlastnil zbraně hromadného ničení a ohrožoval jimi celý svět ! Zatímco Američané země osvobozují. Teď momentálně několik let osvobozují Irák. Že to již stálo statisíce mrtvých ? Ale kdo by to počítal.. Že.. Ještě osvobozují momentálně Afhanistán no a za chvíli budou osvobozovat Irán... Oni ti Američané bez toho osvobozování prostě nemohou být ....

Zobrazit celou diskusi