Na luxusním penzionu v Číčovicích, který patří Mahuleně Bočanové a jejímu manželovi Viktoru Mrázovi, jenž je zároveň producentem Dětí ráje, se poprvé sešlo téměř kompletní osazenstvo chystaného muzikálu.

A protože mezi jeho hlavní hvězdy patří zpěvák a moderátor Sagvan Tofi a zpěvačka Iveta Bartošová, tak se děly věci! Iveta navíc překvapivě dorazila bez svého manžela, manažera a samozvaného bodyguarda Jiřího Pomejeho, takže si mohla vychutnat chvíle volnosti.

Fotogalerie
10 fotografií

Upozornila na sebe už při příjezdu, kdy všem ukázala poněkud výstřední líčení s hodně výraznou rtěnkou. „To je naše největší hvězda Ivetka a dneska jí to moc sluší,“ pochválil svou kolegyni pořádně rozjetý Sagvan Tofi.

„Hned jak jsem nabídku od Dětí ráje dostala, tak jsem pochopila, že se jedná o něco mimořádného. To prostě nešlo odmítnout,“ nadšeně vysvětlovala Bartošová. Už do rozjetého večírku dorazila paní domácí – Mahulena Bočanová.

„Teď jsem se vrátila z dovolené na Kypru. A řeknu vám, to je pořádný šok se z takového klidu, co tam byl, najednou ocitnout tady, uprostřed takového mejdanu. To si hned musím dát panáka,“ oznámila Mahulena. A jak řekla, tak udělala.

Pořádně rozdivočelá se ale z dovolené na Kypru vrátila i dcera Bočanové, Márinka. Ta se na svoji maminku vrhala s takovou razancí a intenzitou, že jí v jednu chvíli málem strhla i všechno oblečení, co měla na sobě. Povedený mejdan pak v Číčovicích pokračoval až do ranních hodin. To už ale bez Bartošové, která se na noc vrátila do Prahy.