Další pikatní informace o aféře mladého hokejisty Hudlera s prostitutkami, čtěte zde...

Simona Krainová: Jirko, Jsi ubožák!

Celá divoká jízda reprezentačního hokejisty Jiřího Hudlera začala ve vyhlášeném pražském bordelu K5 v Korunní ulici v noci ze čtvrtého na pátého srpna. „Hudler tam dorazil ve společnosti tří kamarádů. Představil se nám ale jako Martin a řekl mi, že se mu kromě mne žádné holky tady nelíbí, tak jestli se nepůjdu sednout k nim,“ popisuje dvacetiletá prostitutka Žaneta.

„Pak mi řekl, že by pro sebe uvítal ještě nějakou holku. A tak jsem mu sdělila, že za chvíli přijde ještě moje kamarádka Denisa. Když přišla, tak pokýval, že je v pohodě, a ať si jde k nám také sednout,“ pokračuje Žaneta.

„Hodně se u toho stolu pilo, hlavně šampaňské. Pak Jirka rozhodl, že půjdeme a zaplatil si nejdražší pokoj s vířivkou. Ten ho na hodinu za nás dvě stál jedenáct tisíc korun. Přesto ještě na pokoj objednal dvě láhve šampaňského,“ dodává druhá prostitutka Denisa (22).

Fotogalerie
7 fotografií

„Když jsme odcházeli, tak nás ještě zastavil jeden z jeho kamarádů a ptal se nás, jestli už teda jdeme s Jirkou na pokoj. Poprvé tak pro něj někdo použil jeho pravé jméno a nikoliv pseudonym Martin, jakým se nám původně Hudler představil,“ vzpomíná Žaneta.

„Na pokoji už nám Jirka vyprávěl, jak se rozešel den předtím se Simonou. Prý po něm chtěla dítě a on ho ještě nechce. Prý je ještě mladý a chce si užívat. Abychom mu věřily, tak nám dokonce dával přečíst i nějaké esemesky od Simony ze svého telefonu,“ dodává Denisa.

Jenže hodina na pokoji se dvěma prostitutkami mladému hokejistovi nestačila. „Přemluvil nás, abychom pak ještě jely k němu. To je tady zakázané, ale on nám slíbil, že nám dobře zaplatí, a tak jsme souhlasily.“

Hudler se včera z odpovědí na téma "Děvky a chlast" vykroutil, Simona Krainová byla zaskočená: „Jestli si užil s prostitutkama, tak je to idiot. Ale dokud neuvidím fotky, tak tomu neuvěřím.“ Spekulaci o rozchodu popřela...

Simona Krainová o svém příteli: Náš vztah může skončit tragicky!


Zaskočený hokejista kličkoval jako s pukem na ledě

Nejen na ledě ovládá Jiří Hudler báječné kličky. Vytříbené finty předváděl i včera, když Blesk.cz po telefonu zkoušel sehnat jeho vyjádření k nařčení dvou prostitutek, že s nimi před dvěma týdny strávil bouřlivou noc a že se rozešli se Simonou Krainovou.

Telefonát č. 1: Jirko, dobrý den. Neruším?

Hudler: „Jsem akorát po tréninku, co potřebujete?“

Máme informaci, že jste se rozešli se Simonou?

Hudler: „Eh! Tak mi zavolejte potom, nashle.“

Telefonát č. 2 (o hodinu a půl později): Hudler mobil nezvedá. Za pár minut z jeho čísla přichází SMS zpráva, která obsahuje pouze otazník.

Telefonát č. 3: Neznámý muž (jiný hlas): „Haló?“ Jirko, můžeme tedy...

Neznámý muž: „To není Jirka.“ Prosím? Neznámý muž: „Omlouvám se, to není Jirka.“ (a zavěšuje)

Následně jsme Hudlerovi poslali SMS zprávu s dotazem, zda by se mohl vyjádřit nejen k údajnému rozchodu s Krainovou, ale i k dovádění s prostitutkami. Žádná odpověď bohužel nepřišla, další telefonát po pár zazvoněních raději "vytípnul".