Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka (10), která přežila pád letadla do Otavy, prodělala operaci! Je v kritickém stavu!

Autor: INT, jos - 
17. srpna 2009
13:28

Desetiletá dívka, která přežila nedělní tragický vyhlídkový let nad Strakonicemi, je v péči lékařů v pražském Motole. V noci prodělala náročnou operaci zlomenin končetin. Čtenáři Blesk.cz do redakce píší vzkazy plné podpory a soucitu!

Desetiletá dívka se v motolské nemocnici v neděli pozdě večer podrobila lékařskému zákroku. "Lékaři jí operovali mnohačetné zlomeniny končetin. Dívka je stále v kritickém stavu. Leží na ARO," řekla Blesk.cz Eva Jurinová.

Podle zdravotníků má dívka také protržené plíce a těžce poškozenou páteř. Lidé jí do redakce Blesk.cz píší vzkazy plné podpory. (Pokud chcete také vy napsat zraněné dívce něco povzbudivého, tak pište na online@blesk.cz - vzkazy předáme, až se zraněná dívka zotaví!)

Její rodiče si letecký výlet nad Otavou koupili jako dárek k 50. narozeninám. Strakonický aeroklub podniká tyto lety již více než 30 let a je hojně vyhledáván leteckými fandy. Vyhlídkový let stojí asi 3000 Kč.

Co vzkazují čtenáři Blesk.cz zraněné dívce?

Ahoj kočičko, moc Ti držím palce, aby jsi byla brzy zdravá. Jsi v nejlepších rukou lékařů. Poznala jsem to letos v únoru, kdy jsem byla rovněž, po těžké autonehodě, operována lékaři v Motole. Měla jsem zlomené obě nohy a už běhám po svých a bez holí. Nejlépe se dovedu vžít do tvých pocitů. Nesmíš to vzdávat, dobře poslouchej pány doktory, co Ti budou říkat a tím se řiď. Moc a moc na Tebe myslím a přeji Ti, aby jsi brzy běhala.
To Ti přeje Tvoje velká kamarádka Zdeňka Pacourková,
rodačka ze Strakonic, bydlící nyní v Králově Dvoře u Berouna.
Ahoj, v této chvíli pouze přeji brzké uzdravení, mnoho sil do života! Obklop se svými kamarády a nejbližšími příbuznými! Hodně sil v životě přeje Eva z Č. B.
Držím Ti palce, bojuj a hlavně to nevzdávej. Máš život před sebou, i když teď hodně moc těžký, ale stojí za něj bojovat. Josef
Milá neznámá, osud si nevybírá a umí být opravdu krutý. Ty se však dívej dopředu, máš celý život před sebou. Určitě potkáš milé a hodné lidi, kteří tě budou mít rádi a budou ti chtít pomoci. Naučíš se rvát s nepřízní osudu a to tě bude posilovat. Kdybych ti mohla pomoci, ráda to pro tebe udělám. Přeji ti brzké uzdravení a budu na tebe myslet. S přáním aby vše dobře dopadlo a na bolest se ti dařilo rychle zapomenout. S pozdravem Eva Bartáková
Holčičko bojuj!!! Držíme ti palce na uzdravení i moje osmiletá dcerka. Až se uzdravíš, tak Ti pošle dárečky. Jen se drž, jsi silná!!!! Lenka
Ahoj malá neznámá, osud si nevybírá, ale celá naše rodina ti drží palce, hlavní je se uzdravit a všechno ostatní příjde samo, uvidíš. Zase bude krásně na tomto světě a proto stojí za to žít. Drž se broučku. Z Prahy ti drží palce Ája s rodinou.
Milá neznámá, až přetečou litry slz, kterými se budeš tišit, přijde velká naděje. Pro rodiče jsi byla ta nejkrásnější víla. Oni na Tebe mysleli v poslední chvíli, mysli na ně vždy s pokorou a úctou. Bolest nepoleví, jen se zmírní, ale přejeme Ti brzké uzdravení, mnoho sil a překrásnou budoucnost. UZDRAV SE !!!!!!!!!!!!!!

Selhal aeroklub? Letecký odborník Pavel Mácha tvrdí, že ANO! Čtěte ZDE!

Svědek rodinné tragédie: Holčička (10) plakala a volala maminku

Více o celé tragédii čtěte ZDE!

Čtěte také:

beauty ( 17. srpna 2009 14:04 )

nemám ani slov. Snad jen, že když na tu holčičku myslím, mam slzy v očích..

587587 ( 17. srpna 2009 13:53 )

Oproti tobě je i houpací kůň inteligent ....

leona ( 17. srpna 2009 13:52 )

Nechci být vulgární, ale jenom h....o nerozumí psanému textu, licenci neměl aeroklub

jakobyjo ( 17. srpna 2009 13:19 )

vy nejste člověk,ale normální ho...o!!!!!

amicek11 ( 17. srpna 2009 12:37 )

holčičko bojuj...držím ti palce....jsi statečná holčička a ty to zvládneš uvidíš.....hodně síly a štěstí...drž se...brzo se uzdrav....jana

Zobrazit celou diskusi