Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Holčičku (9 měsíců) opařila horká káva

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jad, jos - 
16. srpna 2009
16:46

Devítiměsíční děvčátko se v neděli před polednem vážně popálilo v Jenštějně u Prahy.

S opařeninami na pěti procentech tělíčka ji vrtulník záchranné služby převezl do pražské vinohradské nemocnice. „Dívenka byla v chodítku, nešťastnou náhodou zavadila o stůl, káva se vylila a opařila ji,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Markéta Johnová.

Policisté zjišťují, jestli rodiče holčičky nezanedbali opéči o své dítě.

karkulice ( 16. srpna 2009 22:33 )

Tedy nedalo mi to a musím reagovat na většinu názorů v této diskusi. Chodítka, sedíta, chůvičky, pampersky. .... Tohle musí napsat snad jen člověk, který závidí mladým lidem, že mají péči o dítě jednoduší než před 30 lety!! Snad je v pořádku, že matka má více času na své dítě. Že jste měli tolik práce a takovéhle tragédie se nestávali?? A NEBO SE V TÉ DOBĚ O TOM JEN NEPSALO A NEMLUVILO? Nebyli pampersky ..., ale také ne takováto mediální síla ) Bohužel se takovéto tragédie stanou ve zlomku vteřiny, a bohužel se stávali dříve a bohužel se stávat budou. Otázka je jiná, zda k té tragédii došlo nedopatřením nebo lajdáctvím, ale rozhodně bych do toho nezaváděla životní styl - TO UŽ SE MÍCHAJÍ JABLKA S HRUŠKAMA. Sama jsem mladá matka dvou dcerek, nekouřím, na kafíčka s kamarádkama nechodím, radši svůj volný čas věnuji holkám, snažím se předejít veškerým rizikům, ALE KDE MÁM JISTOTU ŽE SE MI TO STÁT NEMŮŽE - A KOMUKOLIV DALŠÍMU Z VÁS !!!!!!!

irenkaaaa ( 16. srpna 2009 22:25 )

také mi přijde,že je paní nějaká zatrpklá.jsem také maminka dvou dětiček a vím jaký kolotoč okolo nich je,a také proto vím,že se to BOHUZEL stát může!!!prostě je to chvilka neopatrnosti.jsme jen lidé.Myslím,že tato rodina je již potrestaná dost!

pikisek333 ( 16. srpna 2009 21:39 )

souhlasim,jsem 12.let doma zaridila jsem 3.byty a 1 barak,vsechno s detma na krku,bez jedine babicky,a vzivote se me nestalo,ze by si doma dcera nebo syn neco udelalo,minuly tyden se dite oparilo olejem z fritaku,..doves si pradstavit tu bolest,ctes dvakrat o urazu sekackou vlastnim tatou a za tyden to tady je znova,lidi jsou nepoucitelni,a ze to odnese nevine dite je nezajima,zit s vedomim,ze si dite zmrzacili,je asi netrapi,,ja pro sve deti dycham a tak premyslim dopredu,

rainetta ( 16. srpna 2009 20:36 )

jak souvisi muj nazor v diskusi s moji politickou orientaci?

gevi ( 16. srpna 2009 20:32 )

Tak už to vypadá, že neznám ty správné mladé rodiny. Já znám rodiny, kde sice využívají jednorázové plenky a jiné dnešní vymoženosti (nežijeme přece v době, kdy jsme měli děti my, taky jsem máchal a vyvářel plínky, ale to je jiná doba a jen hlupák by tak žil i dnes), přitom se tam zásadně nekouří, dětem se věnuje maximum času. Ale vidím, že vy máte v blízkosti rodiny jiné, plné kuřaček a lajdáckých matek. Je mi líto jejich dětí.

Zobrazit celou diskusi