Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Těžká služba policie na Lipně: Ve člunu si vozí holky!

Holky, chcete se projet v policejním člunu?
Holky, chcete se projet v policejním člunu?  (Autor: čtenář)
Autor: Vlaďka Hradská - 
15. srpna 2009
05:00

VIDEO: Rozvernou projížďku policistů s mladými slečnami v plavkách po Lipenské přehradě v jižních Čechách zachytil čtenář Blesk.cz Martin H. Parádní svezení ve sluncem zalitém podvečeru natočil 1. srpna večer.

O svůj zážitek se rozhodl podělit s ostatními a poslal video do redakce. Blesk ukázal záběry policii. Ta tvrdí: Jsou to členky Červeného kříže!

„Natočil jsem, jak policie používá služební člun k soukromým účelům. Vyváží si lehce oblečená děvčata po jezeře. Viditelně nešlo o žádný zákrok,“ napsal redakci čtenář Martin a na závěr poznamenal: „Provoz policejního člunu stojí daňové poplatníky i desítky tisíc korun. Nezbývá než závidět….“

380454:gallery:true:true

Policisté na Lipensku používají dva služební čluny RYDS 510 pro šest lidí. Jeden mají k dispozici v Horní Plané, druhý přímo v Lipně nad Vltavou. Podle českokrumlovské policejní mluvčí Michaely Pavlíčkové policisté 1. a 2. srpna zajišťovali bezpečnost na 5. ročníku Mezinárodních veřejných plaveckých závodů. „Naše čluny vozily plavčice vodní záchranné služby a Červeného kříže. Policisté měli za úkol celý den pomáhat při závodech, zajistit bezpečnost plavců a být k dispozici. Odmítáme, že by došlo ke zneužití člunu,“ prohlásila Michaela Pavlíčková. Asistenci policie potvrdil i jeden ze spoluorganizátorů akce Michal Bukáček z vodní záchranné služby. „Poslední plavci se vydali na start po 13. hodině a doplavali po 16. hodině. Člun nám byl k dispozici do osmnácti hodin. Do té doby se stahovaly bójky a tak,“ řekl Martin Bukáček.

Jenže nic z toho, co popisoval, na videu natočeném v 17.30 vidět není. Jen bezstarostná jízda na sluncem rozzářené hladině Lipna….


Když policie nepomáhá a nechrání

LEDEN 2007

Policejní tenis

Na internetu se tehdy objevilo video, zachycující policisty. Nudili se a začali hrát tenis s policejními terčíky. Sportovce ale někdo natočil na mobil!

KVĚTEN 2007

Policejní láska

Blesk získal snímky policejní hlídky parkující u Vltavy. Jeden seděl v autě, druhý se objímal se ženou, pak ji ve služebním autě odvezli. Oba za to dostali flastr!

DUBEN 2008

Opalování u řeky

Hlídka strážníků se opalovala u řeky v Ostravě. Vyfotil je čtenář Blesku. I kdyby částečně vysvlečení policisté byli ve službě, takhle trávit přestávku nesmějí!

SRPEN 2009

Vyloupil večerku

Čtyři roky vězení za dvě loupeže dostal bývalý policista Milan P. (32). S pistolí v ruce přepadl vietnamskou večerku v Plzni a hernu v Nýřanech na severu Plzeňska.

renakla ( 18. srpna 2009 08:27 )

Knysi máš recht, pan dokonalý by nesvezl ani svojí manželku, je mi ho líto

knysi ( 16. srpna 2009 20:02 )

Pan Martin zjevně neměl co dělat a tak ho napadlo, že někomu značně znepříjemní život. Souhlasim s "mumlou", zajímal by mě jeho výkon v práci...doufám že ho někdo taky natočí až bude mít v práci nohy nahoře a pošle to jeho vedoucímu...!!!Chudáček.

knysi ( 16. srpna 2009 19:47 )

Vol si ho sám a nevnucuj takový dementní názory ostatním lidem !!!!!!!!!!!!!!

koumes ( 16. srpna 2009 11:44 )

Martin jen dokázal, že policajti nejsou vidět jen v ulicích, ale taky na vodě. Nevěřím tomu, že by v případě nutnosti někomu nepomohli-asi to zrovna dělali...nevím, ale co vím, že těm lidem závidím.

alzbeta59 ( 16. srpna 2009 00:28 )

muj svagr si vzal taky jednu takovou nadheru, a ona se po roce vyprdla na neho a nasla si chlapa nejhorsi na tom je, ze muj svara ji mel vazne desne moc rad

Zobrazit celou diskusi