Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Topolánek: Těším se na vás! (Ale mluvit s vámi nechci.)

Autor: bum - 
14. srpna 2009
05:09

Na své spanilé cyklojízdě republikou hlásá šéf ODS Mirek Topolánek (53) z plakátů: „Jedu se představit. Osobně. Těším se na vás!“ A včera mu na to někteří Jihomoravané skočili. Odešli zklamaní, že se na ně Topolánek přes všechny sliby vykašlal.

Valach Topolánek se po vesnicích jižní Moravy prohání na kole, aby se tak prý přiblížil místním lidem (rozuměj voličům). Ti ale jeho počínání moc nechápou. „Je to od něj jakési furiantství. My se tady dřeme a on si jezdí na kole,“ nešetřil kritikou Jaroslav Štross z Dolních Dunajovic.

S občany ale Topolánek prakticky nepřijde do styku. Například včerejší návštěvy Perné a Dolních Dunajovic se odehrávaly ve vinných sklípcích bez účasti veřejnosti. Se svými voliči se měl Topolánek naopak potkat v 10 hodin na ohlášeném mítinku na mikulovském koupališti. „Čekalo tady na něj asi 30 lidí,“ řekl Blesku plavčík Miroslav Šťastný.

Nedočkali se, prý koupaliště vynechal kvůli dešti. „Není to zrovna fér, přišly jsme sem kvůli němu,“ stěžovala si Alena Čiperová (39) z Orlíku nad Vltavou, která čekala s dcerou Lucinkou bezmála hodinu. Zbytečně. Stejně jako student Petr Pravda (24) z Prahy. Topolánkovi chtěl předat model jachty a ptát se ho na italskou dovolenou. „Podle normálního ceníku by ho pobyt stál 1 300 000 Kč. Kde na to vzal?“ říká Pravda. Prý mohl aspoň někoho poslat, aby jim řekl, že nepřijede. „Takhle to vypadá, že na nás úplně kašle,“ shrnul to Pravda.

Předčasné volby 2009: Volební speciál

zdendan ( 20. srpna 2009 18:35 )

je to hovado a gauner,slušní lidé ho nevolí,volí ho verbeš a spodina!!!

zirafa ( 16. srpna 2009 17:17 )

no to bych si nasrala do bot!!

bigmen ( 14. srpna 2009 15:28 )

VOLIT POUZE TU STRANU JEJÍŽ ČLENOVÉ SE BUDOU ZABÝVAT POUZE POLITIKOU A POLITIKA BUDE JEJICH JEDINNÁ PRÁCE.

carr ( 14. srpna 2009 11:31 )

carr ( 14. srpna 2009 11:30 )

osobně si myslím, že v pohledu na ODS je třeba oddělit management od voličů. Mnoho ódeésákú jsou normální a slušní lidé, avšak naletěli těm, co dělají ostudu celé zemi. Arogance a pohrdání tím, co vyžadují od občanů,voličů, je jejich styl.ONI /managementODS/ jsou jak továrna bez dělníků. Aby měli příjmy, musí být u moci, jinak vyschnou. Proto Topolánek demonstrativně objíždí Moravu, ale od lidí nepotřebuje slyšet nic, on potřebuje jen hlasy a pak táhněte zpět něco dělat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa