Slovenskou hudební skupinu TWiiNS tvoří velmi pohledná dvojčata Daniela a Veronika Nízlových. A protože TWiiNS nedávno spolupracovali s producentem Jimmy Douglasem, který je blízký spolupracovník Madonny a pracoval například na jejím slavném duetu 4 minutes, který zpěvačka udělala s Justinem Timberlakem, uvažovalo se o nich, jako o Madonnině pražské předkapele.

Fotogalerie
19 fotografií

„Jenže když management Madonny uviděl fotky holek, tak vzkázal, že tohle neklapne. Oficiálně by prý TWiiNS museli za to, že budou předskokany zaplatit částku v řádu několika milionů korun. Neoficiálně jsme se dozvěděli, že si Madonna nepřeje, aby před ní prostě vystupovali mladé krásné holky. Hlavní hvězdou má být přece ona,“ popisuje jednání člen managementu TWiiNS.

„Management Madonny nám vzkázal, že na to, abychom předskakovali nemáme peníze, tak ať se místo toho jdeme na koncert podívat jako diváci. Tak jsme se rozhodli jejich nabídku přijmout a se ségrou tam jdeme alespoň jako fanoušci,“ okomentovala s nadhledem celou kauzu Veronika Nízlová.