Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Důchodci v Brně se porvali kvůli broskvím: Lámali hole!

Žloutnou vám listy broskvoní a žilnatina zůstává sytě zelená?  Pak jde pravděpodobně o projev chlorózy.
Žloutnou vám listy broskvoní a žilnatina zůstává sytě zelená? Pak jde pravděpodobně o projev chlorózy.  (Autor: Ludmila Dušková, SHUTTERSTOCK.COM)
Autor: ČTK, šim - 
11. srpna 2009
18:34

Dva důchodci se v úterý na brněnském náměstí Republiky porvali kvůli broskvím. Šestašedesátiletý muž přitom přelomil hůl o hlavu o tři roky mladšího nakupujícího.

Sanitka ho odvezla do nemocnice, řekla mluvčí strážníků Denisa Kapitančíková. podle dostupných informací si oba muži chtěli broskve koupit u stánku. Jenže jednomu z nich se nelíbilo, že ten druhý je příliš dlouho probírá. Následná hádka vyvrcholila napadením. Senioři na sebe vzali své vycházkové hole a starší muž ji o svého protivníka zlomil.

Když přijela hlídka, muži ještě zápasili. Ihned uposlechli výzvu, aby rvačku ukončili. Protože si jeden z nich stěžoval na silnou bolest hlavy, přivolali strážníci záchrannou službu. Případem se nyní zabývají kriminalisté.

alzbeta59 ( 12. srpna 2009 04:32 )

a na te fotce nemate broskve, ale nectarines, ktere nemaji kuzi chlupatou, ale hladkou

alzbeta59 ( 11. srpna 2009 23:07 )

prispevky a diskuze mam zvlastni slozku pod mymi OBLIBENYMI (favorites). Jmenuje se PTAKOVINY.

ahmed ( 11. srpna 2009 21:04 )

byl jsem svědkem situace kdy se prali dva muži o zlevněná kuřata v nejmenovaném hypermarketu.taky přijela policie a pánové nakonec přišli i o nákup.prostě o potravu bojujeme už od doby ledové

gogo ( 11. srpna 2009 21:03 )

Á náš pravicový pan provokáter "vechtrvesluzbe" ....(má za povinnost dělat ze sebe dementního komunistu) .... Tak pokračuj chlapče pokračuj... Jestli Ti za to dobře platějí ....

gogo ( 11. srpna 2009 21:00 )

o tři roky mladšího nakupujícího, tak už nemuseli volat sanitku.... Kdyby tom tak bylo ....

Zobrazit celou diskusi