"Trochu se motala a nebyla schopna udržet balanc. Vypadala jako by byla opilá," řekl Blesk.cz jeden z hostů narozeninového večírku.

Podle dalšího očitého svědka byla už v jedenáct večer taková velká tma a zámecké schodiště nebylo osvětlené. "Nebylo vidět nakrok, museli ji podepírat a svítit ji baterkou pod nohy, aby nespadla," popsal situaci další z hostů.

Po konci večírku se celá Madonnina rodinka vrátila zpět do luxusního pětihvězdičkového hotelu Mandarin Oriental na Malé Straně, který si Madonna vybrala pro svůj pražský pobyt. Noc v luxusním pokoji vyjde na cca 30 tisíc korun.

Madonna vyrazila do Prahy oslavit narozeiny syna Rocca.
Autor: Ladislav Křivan,Martin Mithofer, David Malik

Madonna dorazila do Česka ve středu v jednu hodinu ráno. Z letiště zpěvačku s rodinou odvezla dvě auta rovnou do hotelu. Téměř celou středu strávila Madonna v hotelu. Kolem poledního tam třemi luxusními autobusy dorazili její tanečníci. Jediným okamžikem, kdy Madonnu mohli spatřit před hotelem čekající fanoušci a fotografové, byl moment, když zpěvačka vyšla s šálkem kávy a synem Roccem na balkón a chvilku se kochala výhledem na Hradčany.

Večer však nakonec hotel opustila. V Trojském zámečku oslavila deváté narozeniny svého syna Rocca. Oslavu zakončil ohňostroj v zahradě zámku. Před půlnocí se popová královna se svou kolonou opět vrátila do hotelu.

Výzva: Vyfoťte Madonnu v Praze

Vypravte se do ulic metropole po stopách královny popu Madonny. Podařilo se vám zpěvačku vyfotit? Posílejte nám fotky či videa na adresu.
online@blesk.cz heslo: Madonna Nejlepší odměníme honorářem.

Server tn.cz uvedl, že by se královna popu měla zúčastnit sázení stromu v Milíčovském lese na Chodově. Tuto informaci však pořádající agentura Live Nations komentovala jako nepravdivou.

Tn.cz dále uvedlo, že Madonna také vyslovila přání projet se ulicemi české metropole na koni.

FOTOGALERIE: Podívejte se, tady bydlí Madonna

Přiletěla soukromým tryskáčem
Padesátiletá Madonna, která přiletěla do Prahy bezprostředně po koncertu z Kodaně, vystoupí ve čtvrtek v přírodním amfiteátru na Chodově.

Na letišti i před hotelem na Madonnu čekali novináři a fotoreportéři, kolem hotelu hlídkovali policisté a strážníci. U hotelu vyčkávaly i dvě fanynky zpěvačky.

378903:gallery:true:true

Podrobnosti o soukromé části zpěvaččina pobytu v Praze organizátoři z agentury Live Nation i Madonnini zástupci tají. Podle Petra Nováka z Live Nation se ale dá předpokládat, že si Madonna zastávku v Praze užije a projde se i ulicemi města.

Fotogalerie
62 fotografií

Do megashow zbývají už jen hodiny
Celých šest dní příprav pro dvě hodiny zpěvu! Již ve čtvrtek ve 20 hodin vystoupí Madonna (50) v přírodním amfiteátru na pražském Chodově, kde už od soboty roste monstrózní plac. Na stavbě megapódia pracují celý den pořadatelé z České republiky i Ameriky.

„Vše vzniká na holé louce. Aby to fungovalo, museli jsme natahat a vybudovat vodovodní rozvody, elektřinu i odpad,“ řekl Blesku Petr Novák z pořádající agentury Live Nation. „Na celý areál se spotřebovalo pět a půl kilometru plotů. Dohromady navozilo na Chodov sto kamionů materiál na stavbu,“ vysvětlil Blesku Novák.

„Něco takového, co se okolo Madonny děje, se dá srovnat pouze s Rolling Stones. Madonna bude mít tři ohromné projekce a různé lasery a pyro show,“ dodal Novák.


Madonna v číslech:
100 kamionů
3 tribuny
800 členů ochranky
300 až 350 lidí z produkce
z toho 100 až 150 přímo zpěvačky
200 až 250 lidí produkce z České republiky
220 policistů
1500 pořadatelů koncertu celkem
40 000 fanoušků
5,5 kilometru dlouhý plot
250 až 300 toalet