„Bohužel, je to pravda. Dan byl můj výbornej kamarád, ale s Leošem si byli ještě bližší,“ přiznal moderátor a Marešův kolega z rádia Patrik Hezucký. Samotný Mareš nese tragédii velmi těžce a téměř nekomunikuje s okolím.

S Danielem Fleischmanem se Mareš znal několik let. Na jeho diskotéce Lucerna v Českých Budějovicích byl velmi častým hostem. Kvůli svému kamarádovi si prý Leoš dokonce za více jak deset milionů koupil a zrekonstruoval statek v jihočeském Záblatí. Chtěl být svému kamarádovi blíž.

Smutek ze smrti kamaráda  je o to horší, že se měl Daniel už za pár měsíců stát otcem a jeho nenarozenému synovi měla jít za kmotru modelka Dominika Mesárošová.  "Místo do kostela, teď půjdu na pohřeb," řekla smutně Mesárošová, která se kamarádila s Fleischmanovou těhotnou manželkou.

Fotogalerie
1 fotografie

Daniel Fleischman zemřel v neděli odpoledne, když se proháněl na své milované motorce. „Nehoda se stala v neděli po patnácté hodině na silnici mezi Dolním Dvořištěm a Vyšším Brodem na Českokrumlovsku. Sedmatřicetiletý motorkář jedoucí v koloně s dalšími motocykly se snažil předjet automobil cizinců stojící na silnici. Při předjíždění však do automobilu nešťastnou náhodu narazil, přeletěl řidítka motocyklu a na místě svým zraněním podlehl. Posádce automobilu se nic nestalo,“ popsal tragickou nehodu jeden z vyšetřujících policistů.