Trnavský potřeboval prostor pro svoji lásku, s níž chce trávit čas nejen doma, ale i na jevišti. Jako první to odnesla herečka Tereza Richterová.

Tereza Richterová
Autor: Foto pro Blesk - Divadlo Kalich, ČTK

Trnavský kvůli Munzarové pálí mosty se svým domovským Brnem a přesídluje do Prahy za svojí láskou. Zázemí v hlavním městě získal už i pro svůj divadelní spolek Frída. „Martin Trnavský s Barborou Munzarovou se přijdou začátkem září představit do divadla Kalich, kde se seznámí i s kolegy,“ potvrdil Blesku mluvčí divadla Jaroslav Panenka. V Kalichu si pár spolu zahraje ve hře Jako Thelma a Louise, v níž se setkávají už delší dobu, a v nově obsazeném představení Sex, drogy a rokenrol. Tam na jevišti nevylezou z postele.

Fotogalerie
2 fotografie

V představení ovšem původně Munzarová hrát neměla. Kdysi její roli měla žena Petra Svobody Lucia Gažiová, po ní ji zdědila herečka Tereza Richterová. Munzarová, která ovšem přišla o angažmá ve Vinohradském divadle a nesměla dohrát ani svoji roli v muzikálu Do naha, ale toužila hrát. A Trnavský, kvůli kterému se herečka rozvádí, pro ni místo ve svém divadelní spolku rád našel. Richterovou najednou přestal potřebovat, a tak se ocitla na vedlejší koleji, i když je uváděna v programu jako alternace. „Premiéru 30. září bude hrát Martin Trnavský s Barborou Munzarovou,“ ujistil mluvčí divadla.