Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapeček (1) se v Kladně opařil čajem

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jad, jos - 
9. srpna 2009
17:52

Roční miminko se v neděli ráno v Kladně opařilo čajem. Rodiče přivezli chlapečka do kladenské nemocnice a odtamtud dítě transportovala sanitka na popáleninové centrum pražské vinohradské nemocnice.

„Má popáleniny 2. stupně na 7 procentech těla,“ řekla Blesku mluvčí nemocnice Jana Jelínková. Na Kladensku je to už druhý případ během čtyř dnů. Ročního chlapce v Třebechovicích ve čtvrtek vážně popálil olej z fritovacího hrnce.

kacenecka ( 9. srpna 2009 21:42 )

A seno mu hodit můžu? Prostě se to stát může a stává se to a kdo tvrdí že jeho dítě díky nepozornosti nikdy nic nevyvedlo tak keca.

kacenecka ( 9. srpna 2009 21:39 )

A vroku sní už dítě vyleze nechat ho tam bez dozoru je snad ještě horší!

kacenecka ( 9. srpna 2009 21:38 )

Celý den? Jejda matko

kacenecka ( 9. srpna 2009 21:38 )

Má dcera v roku chodila,takže nelze soudit? Mohl to být šikula,stává se. Horky nápoj pochopím,vypitou žíravynu,či savo to ne to už je opravdu o hlouposti dospělých.

ceres ( 9. srpna 2009 21:35 )

nepochopim jak se rocni dite dostalo k varicimu caji, na stul ci linku nedosahnhe, pokud neni super vyvynuti. mam 2 kluky rozdil 14 mesicu kdyz povyrostli, tak si otevreli dvere od truoby, stoupli na ne a divali se do hrncu. takze kolikrat jsem se malem pocurala, ale nez jsem odstavila horke veci, tak jsem si nedovolila jit na wc. dalsi velmi dobra vec je mikrovlnka starsi syn dal na talirek kameny zaply mikro , po chvili to vytahl a ptal se mladsiho at to zkusi jestli jsou uvareny, nasledky si muzete domyslet. dlan cela spalena, a bylo to par minut a nenapadl.o by me ze si budou kameny ohrivat, bohuzel deti jsou vynalezavy a je to vterina, kazda rozumna mama se tomu snazi predejit, ale rocni miminko ?

Zobrazit celou diskusi