Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Exšéf havlíčkobrodské nemocnice Pejchl: Tajil heparinové vraždy, chce zpět do křesla!

Josef Pejchl
Josef Pejchl  (Autor: Jiří Čada)
Autor: čad, jos - 
9. srpna 2009
17:02

Bývalý ředitel havlíčkobrodské nemocnice a současný vedoucí jednoho z oddělení Městského úřadu v Novém Městě na Moravě na Žďársku Josef Pejchl míří opět do zdravotnictví.

V minulosti ho soud odsoudil k podmíněnému trestu za to, že včas neoznámil heparinové vraždy v havlíčkobrodské nemocnici. Pejchla osvobodil až loni na podzim Krajský soud, který rozsudek Okresního soudu v Havlíčkově Brodě zrušil. Nyní bývalý ředitel Pejchl žádá po Ministerstvu spravedlnosti omluvu a odškodnění a zároveň se přihlásil do konkurzu na ředitele nemocnice v České Lípě.

„Nemocnici v Havlíčkově Brodě jsem převzal s 50 miliony dluhu a dovedl jsem ji do zisku,“ říká Josef Pejchl. Pechl požaduje od ministerstva veřejnou omluvu. „Případné finanční odškodnění věnuji na dětskou onkologii v Brně,“ dodal bývalý šéf havlíčkobrodské nemocnice.

valdis ( 9. srpna 2009 19:43 )

Hani opět si si zapoměla vzít prášek, ihned to udelej !!!

hani ( 9. srpna 2009 19:29 )

Heparinove vrazdy jsou kauza Julinka. Ten darebak musi sedet ve veznice. Pacientuv zabijeli specialne a ne Zelenka. Chcete udelat krvaceni? Zeptajte jak to udelala pani Paroubkova - aby reknut ze jsou tehotna. A pak rychlo potratit. Kauza Zelenky jen pro zastraseni doktoruv. Presne v nem. Bohunice. Jenom v te nemocnice nikdo nikdy ne pomuslel neco odhalil za zlociny - kradez morfina, strykani morfina sebe sestrickami, zabijeni pacientuv na objednavku a moc jine. Zadarmo sidi v base Petr Zelenka. A ubludok Paroubak kryje svu PiPi, byvalou prostitutku. Vnem.Bohunice zabiji lide kazdodenne na objednavku jako driv.

Zobrazit celou diskusi