Slovenský deník Nový čas přinesl zhruba před rokem fotografie, na kterých hvězda slovenské verze Ordinace v růžové zahradě šňupe bílý prášek. Na první pohled šlo o kokain. Herečka tehdy řekla, že šlo o cukr, který použili rekvizitáři při natáčení filmu Bratislavafilm. Výmluva? Dobrá reklama na film? Každopádně na premiéru, která se uskutečnila tento týden, se hodně čekalo!

Fotogalerie
5 fotografií

Ve filmu Jakuba Kronera se záběry šňupající herečky skutečně objevily, ale byly to naprosté jiné sekvence, než ty, které přivedly Fialovou do problémů! Jak je to možné?

„Museli jsme vystřihnout celé linie herců, aby měl film spád," řekl novinářům z Nového času režisér Jakub Kroner. Prý i záběry, které se objevily na Slovensku před rokem pochází ze stejného filmu, jen byly vystřihnuty!

Nový čas tedy zažádal produkci filmu, aby mu inkriminované vystřihnuté záběry poskytla. Ale nedošlo k tomu! Producent Slavomír Kralovič tvrdí, že s tím samotná Fialová nesouhlasí!

Bere tedy nadějná herečka nebezpečnou drogu? Nebo šlo pouze o skvělou reklamu na dlouho očekávaný film? Je přeci nepochopitelné, že by mladá herečka riskovala svou pověst kvůli kontroversní reklamě!

"Celá tragédie spočívá v tom, že Zuzka má jedenáctiletého syna, který chodil ze školy s pláčem, neboť se mu smáli, že jeho máma je feťačka," dodal k celé kauze režisér Kroner. Kde je tedy pravda? Zatím visí ve vzduchoprázdnu!