Ta Patrikova je ovšem o poznání menší a místo v zahradě stojí mezi okolní zástavbou.

Vendula Svobodová chystá svatbu na Maledivách! Čtěte ZDE!

Už brzy začne Vendula Svobodová balit všechny věci z vily a nastěhuje se o pár set metrů dál, kde vlastní domek její přítel Patrik. Vilu,do které investovala několik milionů korun, ovšem neopouští definitivně. „Rozhodli jsme se, že je potřeba ji pro potřeby rodiny pořádně zrekonstruovat,“ vysvětlila Blesku Svobodová. Chce se pustit do výměny francouzských oken, a také rozšířit kuchyň a obývací pokoj. „Bydlení u Patrika bude pouze dočasné. Vidím to tak na půl roku,“ prozradila. „Během té doby se snad k Patrikovi vmáčkneme,“ usmívala se.

Až bude rekonstrukce hotová, přestěhují se zpět už všichni společně a říčanská vila se tak stane jejich definitivním domovem. „Patrikův dům ale prodávat nebudeme. Budeme ho pronajímat,“upřesnila Vendula. Do doby nového stěhování si bude muset i malý Kuba počkat na vytoužené domácí zvíře. „Zatím jsme mu koupili jenom morče. Chtěl by psa nebo kočku, ale to si nedokážu během neustálého stěhování představit,“ dodala.

V nově zařízeném domě nebudou chybět ani některé památky na Karla Svobodu. „Málokdo to ví,ale od Petra jsem si musela odkoupit i Karlův klavír,“prozradila Vendula.