Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dalíkův podezřelý pronájem: Smlouva se chybami hemží!

Lobbista Dalík často mění svá slova
Lobbista Dalík často mění svá slova  (Autor: Radek Lukša)
Autor: jh - 
6. srpna 2009
22:04

Zveřejněním smlouvy o pronájmu vily v Toskánsku nahrál přítel Mirka Topolánka (ODS) Marek Dalík dalším spekulacím. Smlouva na skoro milion korun je totiž plná chyb.

Podle HN byl její text nejspíš přeložen z češtiny do angličtiny. Je tak možné, že vznikla až dodatečně po propuknutí kauzy. Má český slovosled a nezvyklé je i to, že u podpisů jsou předtištěna data. I jméno Dalíka je s dlouhým í, což se v zahraničních smlouvách nedělá. V Itálii navíc podle Aktuálně.cz byl i exministr spravedlnosti Jiří Pospíšil.

bobina ( 7. srpna 2009 08:36 )

a tak to má být. Že z toho má vlastní prospěch do kešeně je nasnadě. Je vidět,že si chlapci dokonale rozumí,jsou dokonale sehraní a že je jim spolu dobře.. Já doufám,že to bude jejich poslední sezóna,tak jim tu pohodičku kterou spolu mají přeji.

warumfernet ( 7. srpna 2009 06:01 )

s tím Dalíkovým ksichtem nejde udělat nic, snad ani fotomontáží. Je to prostě ksindl od prvního pohledu.

gogo ( 7. srpna 2009 05:56 )

je zcela vysmátá, beztrestná a nekonečně hladová.... Všichni se již těší po říjnových volbách znovu ke svým korytům ....

petr11 ( 7. srpna 2009 05:28 )

Díky ODS jsem ztratil důvěru !!

nasranyobcan ( 7. srpna 2009 00:30 )

Nejsem typolog, ani psycholog, ani astrolog, ani vestec a uz vubec nejsem senzibil, ale kdyz vidim Dalikovu tvar, vidim silne socialni citeni s ostatnimi, pochopeni, obetavost, starost o nas vsechny, zodpovednost, snahu pomahat, touhu chranit slabe, chut bojovat za lepsi zitrky a hlavne vidim uprimnost! P.S. Vysvetlivka pro Dalika: to byla samozrejme recese Daliku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa