„Já si mohu nadělat dětí, kolik jen chci, s kým chci a kdy chci. Je to jen moje věc!“ prohlásil Kollár.

Donedávna měl "jen" tři děti – Sašku, Ester a Natálii od třech různých žen. Zatím poslední, čtvrté dítě (prvního kluka) Šimona má s Martinou Štofaníkovou (28), bývalou přítelkyní tenisty Dominika Hrbatého. Tu odměnil Mercedesem ML a bytem za 10 milionů Kč. Kollár si ale nedal říct a v čase porodu Šimona už trávil dovolenou v Chorvatsku s milenkou Helenou Holkovou (36). Ani ta mu ale nestačila a slovenský deník Nový Čas už informuje, že své páté dítě čeká s playmate Andreou Heringhovou- Kanasovou (28). Ta by měla být ve čtvrtém měsíci těhotenství.

Fotogalerie
4 fotografie

Jeho milenky a děti nemůže rozdýchat ani další Kollárova "bývalka" Petra Krištúfková, matka dcery Ester. Milionář ji dokonce veřejně obvinil, že si objednala kompromitující fotky z jeho dovolené.

„Netvařme se, že v dnešní době je nevěra něco příšerného, ale to, kam si nevěru posunul on, je neskutečné!“ říká jeho exmilenka Petra Krištúfková.

Před časem přitom prožil Kollár několika měsíční romanci i s českou herečkou Kateřinou Brožovou. A i když se tehdy česká kráska zmínila, že by s Kollárem chtěla dítě, těhotenstvím tahle jeho epizoda zcela vyjíměčně neskončila.