Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šok: Sedmiměsíční vnučku uškrtila babička!

Autor: Jan Doležal - 
6. srpna 2009
07:33

AKTUALIZOVÁNO: Šokující pokračování má případ úmrtí sedmiměsíční holčičky v Kladně-Kročehlavech. Kriminalisté totiž zjistili, že děvčátko nezemřelo po pádu z kočárku, jak původně tvrdila jeho příbuzná. Někdo ho uškrtil! Z vraždy ve středu policie obvinila babičku (56)!

Pitva prokázala, že miminko mělo na krku rýhu po škrcení čtyři až pět milimetrů širokým provázkem nebo podobným předmětem. Zranění si podle znalců nemohlo způsobit samo. Ženě hrozí 12 až 15 let vězení nebo výjimečný trest. Na babičku holčičky bude uvalena vazba. Naopak dvojče zavražděné holčičky je podle policistů v pořádku.

V kladenské ulici, kde se případ stal, se v úterý o ničem jiném nemluvilo. „Hlídala vnučku často. Byli to ale divní lidé. Mnohokrát jsem slyšela z jejich bytu křik a hluk,“ řekla Blesk.cz žena ze sousedství. „Nikoho z nich jsem tady ještě dneska neviděl. Ráno tady ale byla policie, tak je možná odvezla,“ dodal místní muž. Tomu, že by žena dítě uškrtila, ale nikdo nechtěl uvěřit.

Lékaře zavolala v pondělí odpoledne babička dívenky a tvrdila, že holčička vypadla z kočárku. Záchranáři děvčátko převezli do kladenské nemocnice. Jeho stav se ale rychle zhoršoval, takže ho vrtulník transportoval do pražské motolské nemocnice. „Holčička na závažná poranění zemřela,“ potvrdila mluvčí nemocnice Eva Jurinová. Ve středních Čechách je to už 18. vražda od počátku roku.

barunam ( 7. srpna 2009 00:16 )

znáte nškdo tu krávu? Napište co je zač? A vy ostatní diskutující nenazývejte tuto podivnou ženštinu BABIČKOU! Tento titul jí v žádném příápdě nenáleží!!!

piskutek ( 6. srpna 2009 16:02 )

říká se že babičky si vnoučátka víc užívají než vlastní děti protože je mohou rozmazlovat atd.Já sama mám babičku která je ten nejužasnější človíček na tomhle světě a vždycky jsme byli a vždycky budem její! a nedovedu si představit že bych tomuhle individuu říkala babi!! Zajímalo by mě co takovéhle osoby vede k takovýmhle činům!!!Hrůza

meha ( 6. srpna 2009 15:20 )

akrapaz ( 6. srpna 2009 13:31 )

Jakýpak do blázince a ještě ji živit? Šnůra na prádlo by to u ní taky zpravila - dostane se koupit v každým Baumarktu.

monjja ( 6. srpna 2009 12:53 )

Ty jsi akorát ubohej debil, kterej to cpe do každý diskuze. Fakt doufám, že nikdo není tak blbej, aby naletěl. Táhni s tim už do ***e!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání