Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

České MTV už brzy: Přijde s novou reality show!

MTV
MTV  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, val - 
4. srpna 2009
18:34

Dobrá zpráva pro příznivce hudby! Česká verze hudební stanice MTV začne vysílat v Čechách 29.listopadu! V provozu bude nepřetržitě 24 hodin a zaměří se na mladší diváky. Nabídne zábavné programy, reality show i seriály.

MTV v České republice doplní předchozí tři kanály televize Nova, po kanálech Nova Sport a Nova Cinema se stane třetí tematickou stanicí.

"Hudebně lifestylový kanál skvěle doplní naši současnou nabídku tematických kanálů," uvedl generální ředitel Novy Petr Dvořák.

Česká verze bude 69. kanálem sítě MTV, kterou ve 162 zemích sleduje zhruba 592 milionů domácností. Bude k dispozici prostřednictvím kabelu, satelitu a internetové platformy IPTV.

 

samantha ( 5. srpna 2009 07:49 )

Je to české MTV, tak tam asi budou české písničky a interpreti. To, jak vypadá naše pop muzic, mají na svědomí hudební bossové a jestli dosáhnou i na tuto stanici, bude to vypadat, jak dosud. Pořad uspěje jen tehdy, bude-li striktně dodržovat výběr na základě kvality a tak trochu tím divákovi říkat, co tady opravdu kvalitní je. Ale na to by musel zaměstnat někoho z hudební branže ze zahraničí, aby to tady u nás zase někdo nepochopil po svém a z kamaráčoftu neprosazoval nějaké protekční nuly, o kterých se pak ukáže, že naživo vůbec nedokážou zazpívat.

nika ( 4. srpna 2009 21:24 )

Jestli tam budou dávat samý český ptákoviny, jako na Óčku, tak potěš pánbůh.

freedom ( 4. srpna 2009 19:46 )

...ale dali jste si na čas...

Zobrazit celou diskusi