Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Mirek Topolánek má další problém: Dcera Jana je těhotná?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: red - 
4. srpna 2009
14:07

Šéf ODS Mirek Topolánek přitahuje trable. Jakoby nestačilo, že musí vysvětlovat nejasnosti okolo dovolené v Toskánsku, kde se proháněl na jachtě s lobbisty a i s šéfem ČEZu, teď navíc musí hasit rodinný problém. Jeho dcera Jana (25) je prý těhotná. Blesku to nepřímo potvrdil její přítel Petr Mach.

Do redakce Blesku dorazila informace, že mladší dcera Mirka Topolánka, Jana (25), čeká dítě. S kým? V květnu tohoto roku šéf Strany svobodných Petr Mach potvrdil, že navázal blízký vztah s Topolánkovou dcerou. Zeptali jsme se proto přímo jeho a otázka ho nepříjemně zaskočila: “Co, co na to mám říct, no,“ mumlal a pak dodal: „.S Janou jsme se dohodli, že se k tomu nebudeme vyjadřovat,“ odseknul Mach.

325912:gallery:true:true
Petr Mach a Jana Topolánková: Co spolu (ne)mají?

Když jsme se Macha znovu a přímo zeptali, zda s ním Jana čeká dítě, okamžitě otočil: „S Janou jsem se nedávno rozešli! Jestli je těhotná, tak ne se mnou,“ řekl a zavěsil telefon.

Do redakce pak poslal mail, ve kterém píše: „Jana není těhotná.“! Pokud by to byla pravda, jak může Mach s jistotou vědět, že Topolánková není těhotná, když sám tvrdí, že s ní nechodí a ani se nestýkají?

Jana Topolánková údajné těhotenství nechtěla komentovat a okamžitě zavěsila telefon.

Milostný vztah Macha s Janou Topolánkovu se provalil na jaře, kdy je společně vyfotili na horách. „Trávíme spolu každou volnou chvíli,“ řekl Mach v rozhovoru pro deník Aha!. Tehdy se také objevily spekulace, zda to z Machovy strany nebyla snaha o mediální popularitu. „Když jsem Janu poznal, nevěděl jsem, že má příjmení Topolánková! Takže to s politikou to nemá nic společného,“ řekl tehdy.

Mirek Topolánek ale z jejich vztahu asi velkou radost neměl… Machova strana je totiž přímou konkurencí Topolánkovy ODS v říjnových předčasných volbách... Svobodným v nich můžou dát hlasy právě dosavadní voliči ODS, kteří jsou nespokojení s její politikou. A řada bývalých „modrých ptáků“ už pod Machova politická křídla přešla. Stranu podporuje i prezident Václav Klaus, kterému dělal Mach poradce prezidenta pro ekonomiku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

drobek ( 4. srpna 2009 22:23 )

příšerka po rotném tupohlavovi,otec dítětě musel mít v žíle dost promile

matahari ( 4. srpna 2009 20:14 )

Co je na tom za problém? Myslela jsem podle titulku, že je jí tak 15.....

gevi ( 4. srpna 2009 19:35 )

že Topolánek nějakou dceru má. A skutečně nevím, proč by mělo být Topolánkovým problémem její případné těhotenství. V pětadvaceti je už snad "dost velká", aby si o těchto věcech rozhodovala sama a nesla odpovědnost.

antikomous ( 4. srpna 2009 19:10 )

Tak to teda nechápu. Co to má společného s politikou? Dcera je dospělá a je to její soukromá věc.

petr11 ( 4. srpna 2009 16:39 )

Machu, ty jsi neskutečně blbej. Takové věci a ještě se tím chlubit. Táta to bude muset zase vyfakturovat STB!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa