Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Řidička i s miminem vletěla autem do řeky!

volvo vyzvedli z řeky hasiči
volvo vyzvedli z řeky hasiči  (Autor: Radek Pavlík)
Autor: krč - 
4. srpna 2009
05:33

Neskutečné štěstí měla řidička volva. S autem, ve kterém vezla 1,5roční miminko, vletěla v Hlinsku rovnou do řeky. „Tak a teď mohu hrát v akčních filmech,“ byla podle svědků její první slova, když vylezla nezraněná z auta.

Řidička (29) z Prahy se podle policistů na moment přestala věnovat řízení, přejela v zatáčce do protisměru a projela mezi stromy a zábradlím mostu. S autem poté skočila do pětimetrové hloubky říčního koryta. Naštěstí moc vody zrovna neteklo. „Po nehodě říkala, že asi unavená usnula. Měla ale obrovské štěstí, že jela v takovém autě. Být to něco menšího nebo staršího, tak jsou namaděru,“ komentoval její skok muž bydlící nedaleko nehody.

Řidička i s miminem vletěla autem do řeky Řidička i s miminem vletěla autem do řeky | Radek Pavlík

„Auto jsme z řeky vyzvedli a ženu i s dítětem, kterému je 1,5 roku, si převzali lékaři,“ popsala Blesk.cz situaci po nehodě Vendula Horáková. Podle policistů lékaři ženu i dítě v nemocnici prohlédli, oba podle nich zázrakem vyvázli naprosto bez zranění. Alkohol u řidičky policisté nezjistili.

Řidička těsně minula zábradlí i strom Řidička těsně minula zábradlí i strom | Radek Pavlík

lister ( 4. srpna 2009 08:59 )

Táhni s tím už do pr...le! Demente!!

polibek ( 4. srpna 2009 08:08 )

kdo nezažil nepochopí..já osobně najezdím na české poměry i s dětmi neskutečně km denně, kdo probdí půl noci s dětmi pochopí, že pak nuceně vlézt za volant je docela záhul a přesto třeba musím i v 6 hodin ráno jet i s dětmi,prostě to jinak nejde.Práce je práce.Komentář řidičky sice nechápu, já bych asi nejdřív lítala kolem dětí,ale asi to byl pěkný šok.plech půjde sice do šrotu, ale zdraví mají jen jedno,ještě, že to dopadlo tak dobře.A vzkaz pro redakci 1,5 roční dítě není mimino, ale batole!!!!

jita30 ( 4. srpna 2009 07:48 )

ááá zase nějaký chytrák bez dětí .Tu ženu chápu, s manželem jsme 1,5 nespali hodinu v kuse.Bohužel kdo to nezažil tak nepochopí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání