Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mirek Topolánek: Lobbisty vyměnil za Polívku a Renče!

Autor: efk - 
3. srpna 2009
12:26

Expremiér Mirek Topolánek nahradil lobbisty a kapitány průmyslu, se kterými trávil dovolenou v Toskánsku, za režiséra Filipa Renče. S tím na farmě Bolka Polívky v Olšanech vymýšlel, jak vyhrát pro ODS volby!

Ačkoliv teplotně je letošní léto velmi podprůměrné, Mirkovi Topolánkovi je pořádné horko.

A nemůže za to jen dovolená v Toskánsku, kde jej fotografové načapali ve společnosti významných průmyslníků, lobbistů a modelek. Jen, co se Mirek vrátil z prosluněné Itálie, ho totiž pořádně rozpálila i slivovice na oslavě 60. narozenin herce Bolka Polívky na jeho farmě v Olšanech.

Tam Topolánek trávil nejvíce času ve společnosti režiséra Filipa Renče. Důvod? Úspěšný filmař má být jedním z hlavních trumfů ODS pro předčasné volby.

„Natáčím pro ODS volební videoklip,“ přiznal Renč. V něm by měl být hlavní hvězdou právě Topolánek. „Část toho klipu se natáčela za Prahou. Tam se dělaly ty záběry, kde není Topolánek. Ty s předsedou strany točí Filip Renč právě na farmě Bolka Polívky,“ prozradil nám zdroj přímo z natáčení. I proto byl Renč i Topolánek na víkendové oslavě Polívkova jubilea v Olšanech osobně přítomni.

Otázkou ale zůstává, jestli by spíše Topolánek neměl natočit video, kde konečně lidem věrohodně vysvětlí, kdo mu zaplatil luxusní dovolenou v Toskánsku a proč ji trávil ve velmi problematické společnosti významných byznysmenů a lobbistů...

Předčasné volby 2009: Volební speciál

ermino ( 3. srpna 2009 16:53 )

nakonec budou volit tyhle zloděje a za pár měsíců kvičet, jak je politici okrádají.

gogo ( 3. srpna 2009 16:38 )

To nebyla žádná dovolená... to byl sraz členů jedné mafie, která neuvěřitelným způsobem dokrádala tento stát a nyní se již třese na další reprízu... Nikdo nikdy nespočítá kolik miliard uvízlo za nehty této partě ....

587587 ( 3. srpna 2009 14:12 )

Ještě větší blbec, než jsme doufali II.

warumfernet ( 3. srpna 2009 13:36 )

a s tím slavným Renčem, co dělal ty TV reklamy na karambóly na silnicích, si za tu předvolební propagandu modrejch muněk slibuje opět ty mrzké desítky milionů korun, stejně tak, jak shrábl za ty reklamy, co byly nakonec totální propadák. Doufejmě že ogarům z ODS prokáže stejně kvalitní službu....

anavi21 ( 3. srpna 2009 13:33 )

To je pořád keců kolem dovolené M. Topolánka s rodinou. Už se těším až budou nám všem čssd kádrovat, jestli náhodou nejedeme na dovolenou s problematickou společností.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa