Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mirek Topolánek: Důkazy předkládat nebude!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, lj - 
2. srpna 2009
11:19

Předseda ODS a bývalý premiér Mirek Topolánek nebude předkládat důkazy, že ho v Itálii nechala sledovat ČSSD.

Mirek Topolánek v neděli uvedl, že mu stačí podle něj evidentní blízké napojení Petra Randáka na sociální demokracii a šéfa jejího marketingu Petra Dimuna. Právě exředitel rozvědky Randák za snímky podle Mladé fronty Dnes stojí. K předložení důkazů vyzvala předsedu ODS sociální demokracie, která odmítla, že by si Topolánkovo sledování objednala.

"Já nevím, jaké důkazy (novináři) potřebovali, než to, že člověk velmi blízký sociální demokracii a šéfovi marketingu Dimunovi pan Randák prostě fakticky disponuje zpravodajskými metodami a zpravodajskými informacemi. V tomto smyslu já nepotřebuju žádné další důkazy předkládat," uvedl Topolánek.

Topolánek dnes v Mokré-Horákově na Brněnsku, kde se ke snímkům vyjádřil, zahajoval jihomoravskou volební kampaň. Kandiduje jako lídr právě zde. Mokrou-Horákov si prý vybral ke startu jako obec, kde 15 let starostuje jeho přítel František Pejřil (ODS). "To, že tady shodou okolností ve stejný den, kdy jsem měl zahajovat kampaň, byla svěcena kaple a shodou okolností praděd Františka Pejřila ji stavěl jako tehdejší místostarosta, to všechno byly spíš náhody," uvedl. Topolánek se zúčastnil slavnostní mše, prý se mu líbila a občas na ně chodí, přestože není katolík.

Topolánek bude mít jako volební lídr na jihu Moravy silné konkurenty. Komentátoři označují jejich volební souboj jako možná nejzajímavější z krajů. ČSSD povede místopředseda Bohuslav Sobotka, lidovce bývalý hejtman Stanislav Juránek a zelené exministr školství Ondřej Liška. KSČM a TOP 09 postavily do čela ženy - poslankyni Zuzku Bebarovou-Rujbrovou a děkanku Fakulty podnikatelské Vysokého učení technického Annu Putnovou.

warumfernet ( 2. srpna 2009 20:39 )

Topolánek jako by optimisticky rozesmátý, zato Paroubek hlavu v dlaních jako by zoufalý a tak je to z fotkama téměř u každého článku.... Člověku je z těch "nestranných" fotografů a redaktorů na blití. Jedná se jednoznačně o řízenou a cílenou kampaň, pomluvit a zdiskreditovat ČSSD všemi prostředky a za každou cenu.

manolla1 ( 2. srpna 2009 19:24 )

Kdo má žaludek na to - aby šel mezi " sebranku " - která vládne naší zemi po roce 89...., ať mezi ně vleze a začne věci měnit od A do Z.... Jde to totiž s námi od 10 ne k 5..., ale k veliké NULE !

petr11 ( 2. srpna 2009 16:25 )

Nadávají na STB a sami se chovají hůř svým špízováním a svalovaním viny na druhé. Opravdu, tohle nemá už obdoby!

bobina ( 2. srpna 2009 14:38 )

nikdy pro svá ubohá tvrzení neměl žádné důkazy. JE TO TAKOVÝ ČESKÝ TONDA BLAFOUN A jako takovýmá také cenu - tedy žádnou! Stále nemohu pochopit,kde se lidé takového typu do té politiky protlačí a kdo jim dává šanci a pro co? Vždyť je to evidentní moula,který stabilně šlape vedle!

anasyi ( 2. srpna 2009 12:57 )

me se u chlapu libi pr@d@el,a tu nam Paroubek jeste neukazal p.s. to je za ty hvezdicky.Nevim co je na tom sproste,jindy jsem napsala @pica a nesmazali to

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa