"Zdeněk pochází z takové lepší rodiny. Jeho rodiče ho od dětství vychovávali k tomu, aby z něj byl špičkový hokejista, který bude v zámoří vydělávat miliony. Dlouho se jim to dařilo, jenže pak Zdeněk potkal Vlaďku, ta s ním otěhotněla a jeho sportovní kariéra šla prudce dolů. Jeho rodiče se s tím nikdy úplně nesmířili," popisuje důvod averze Bahenských vůči Erbové jedna z jejích kamarádek.

"Vztahy v každé rodině jsou komplikované. Možná to někdy nebylo úplně ideální," přiznává sama Erbová. U té se prý rodičům hokejisty také nelíbilo, že je Vlaďka "pouhou" manikérkou.

Fotogalerie
4 fotografie

Erbová právě v manželství přožívá hlubokou krizi a už téměř tři měsíce se svým manželem nežije. Důvod? Bahenského žárlivé scény a údajně i nevěra. "Zdeněk je mladej  hezkej kluk, takže tam nějaké tyhle věci byly. Ale nechci to řešit," smutně říká Erbová.

Přitom i ona byla v minulosti podezřívána z toho, že nebyla svému choti zcela věrnou. Spekulovalo se například o jejím vztahu s modelem a pornohercem Filipem Trojovským, který se proslavil v reality Big Brother. "S Fílou jsme jen kamarádi," odmítla tehdy podezření z nevěry Erbová. Jak tenhle zamotaný příběh nakonec skončí zřejmě netuší vůbec nikdo.