„Jsem teď šťastný. Gábinku přijala i moje rodina,“ svěřil 'mladý' Sova z Nemocnice na kraji města. Se svojí partnerkou teď tráví všechny volné chvíle.

Nový vztah má sice herec už od října, ale dlouho jej před médii tajil. „Teď už snad přišel správný čas,“ reagoval na dotaz Blesku, zda partnerku představí. „Přijďte za námi, odpoledne jedeme na koupaliště,“ souhlasil se setkáním. Mnohem dříve ale samozřejmě se svojí partnerkou, která pracuje v jednom módním butiku, seznámil rodinu, tedy maminku, syna Ladislava (36) a dceru Kristýnu (38). „Když jsem spokojený já, jsou oni také,“ usmíval se.

S Gábinou se znal herec již dříve, patřila do okruhu jeho známých. To, že přeskočí jiskra, nečekal. Společné bydlení ale ještě nesdílejí. „Gábina má svůj byt, já jsem většinou na baráčku. Ale jsme spolu co nejčastěji,“ svěřil.

Pár už má za sebou i první společnou dovolenou. „V zimě jsme byli na Kanárech. V létě nám stačí Čechy, k moři pojedeme, až se tady ochladí,“ plánuje Frej, který byl potěšen, když Blesku jeho přítelkyně připadala mladší než pětačtyřicet. „To je možné, že tak vypadá, ale já na lízátka u mateřské školky děvčata nelovím,“ smál se.


Čtěte také:

Ladislav Frej se znovu směje: Lásku mu schválila rodina