Halina by mohla mít ze svých mega ňader, zadnice a stehen mučivé mindráky. Od mládí každé ráno při pohledu do zrcadla plakat, čím ji to pánbůh obdařil. Ale ona, s inteligencí sobě vlastní, udělala z handicapu přednost. Celoživotní téma, na něž kultem štíhlého těla deptané lidstvo slyší. Zvlášť, když je prošpikované humorně absurdními historkami ze soukromí.

371796:gallery:true:true

Pawlowská zkrátka obrátila drama v komedii. Na své odlišnosti si vybudovala výnosnou trafiku. A stala se tak pro mnoho tělnatých žen vzorem. Důkazem, že i pořádná macanda může mít úspěch, prachy, sklízet ovace. Mimochodem Halina se za obézní nepovažuje. Vzpomínám si, jak mi před pár lety řekla, že má předpisově ženskou figuru - vzpomínaná velká prsa, štíhlý pas a oblé boky. S tím, že tyto sexuální znaky jsou od přírody předimenzované. A údajem o obvodu svého pasu 68 centimetrů mě totálně dostala.

371798:gallery:true:true

Halina Pawlowská si zásadně vybírá o několik velikostí menší šaty. Její úchylkou jsou topy a svetříky číslo 38. A v kuloárech čas od času kolují drby, jak v kabinkách zanechává svršky s potrhanými švy. Nicméně musím uznat, že styl této tankové lodě, která se rozhodla být luxusní jachtou, je interesantní. Provokativně obepnuté šatičky (nejlépe s rozšířenou sukýnkou) jsou lepší volbou než černé hábity, jež kdysi nosila.

371799:gallery:true:true

Žena, která děkuje za každé nové ráno, nezapomíná ani na doplňky. Outfit s nimi dotahuje skvěle, až na malé výjimky. Potrpí si na originální bižu, dobré botky, ví, že jí sluší barety a kloboučky. Způsob, jakým oživuje černý základ červenými akcenty, by zasloužil být v dvoraně slávy stylingu. Zejména výkřik rudých semišové lodiček je mimořádný.

Fotogalerie
1 fotografie


Halina zkrátka ignoruje své proporce i ve skříni. Odmítá se omezovat křivkami těla a vystavuje je stejně suverénně jako modelka. Její odvaha je mimořádná a záviděníhodná, outfity mají nápad, lehkost, jedinečnost. Jsou zajímavé už tím, jaká figura je vynáší. Nicméně tento přístup ke garderobě je tak trochu vabank hra. Pawlowská balancuje na hraně. Stačí málo a z interesantně oblečené ženy se stane žalostně oděný kytovec. Což se Halině nedávno stalo na festivalu ve Varech.