Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ljuba Krbová: Ráda se nechám strhnout francouzským šarmem

28. července 2009 | 09:33

Ve svém volném čase dává usměvavá herečka přednost černé a bílé klasice. Občas se ale ráda nechá strhnout francouzským stylem, který má eleganci a šarm. V takové chvíli pak sahá po oblečení s flitry a po výrazných doplňcích.

„Můj šatník by vás asi překvapil, najdete tam v zásadě jen černé a bílou a pak cestovní kchaki barvy, které si beru na cesty.
Ráda nosím sukně, je to ideální kousek, který univerzálně vyřeší úzký pas, silnější stehna, a vlastně i mou malou postavu. Podpatky obvykle nezapomenu. Pokud vyrážím na nějakou akci, ráda se obléknu odvážněji. To si pak zajdu pro hadříky do butiku Komtesa, kde mají odvázanou francouzskou módu, a na nohy navléknu jehlové podpatky.
Někdy si nechám poradit i od manžela: obvykle mu ukážu dva modely: Dáma, nebo Fru fru. Obvykle si vybere „fru fru“ neboli něco, co má šmrnc a je sexy. Já na oplátku hlídám jeho, protože život s géniem má svá specifika a je třeba dohlédnout, aby neodešel na recepci v pantoflích.“

Ljuba Krbová (51)
Autor: Michal Protivanský

Styling a make-up Ljuby Krbové: Dagmar Mazurová

Ve francouzském stylu

Zítra čtěte: Jak Ljuba pečuje o svou pleť, jakou pleťovou masku nejradši používá a která kosmetická značka je její oblíbená? To vše se dozvíte už zítra na stránkách Blesk.cz.

Autor: připravily: duš, oli