Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nehody u Barrandovského mostu komplikovaly dopravu v Praze

Nehoda u Barrandova komplikovala dopravní situaci v celé Praze
Nehoda u Barrandova komplikovala dopravní situaci v celé Praze  (Autor: Foto Blesk - Jiří Hadač)
Autor: ČTK, jos - 
27. července 2009
08:47

AKTUALIZOVÁNO: Ranní dopravní špičku v Praze v pondělí zkomplikovaly nehody v ulici K Barrandovu, kolize způsobily dopravní kolaps na vytíženém Barrandovském mostě. Nyní je již lokalita průjezdná!

Následky nehod kamionů a osobních aut, které v pondělí ráno způsobily na vytížené ulici K Barrandovu v Praze dopravní kolaps, se už podařilo odstranit. Dlouhé kolony aut se rozjely, i Barrandovský most je plně průjezdný.

Nehoda u Barrandova komplikovala dopravní situaci v celé Praze Nehoda u Barrandova komplikovala dopravní situaci v celé Praze | Foto Blesk - Jiří Hadač

Co se ráno stalo?

Tahač a dva kamiony s nákladem osobních aut se střetly před 06:45 na křížení ulice K Barrandovu a Štěpařské ulice. Záchranáři ošetřili jednoho lehce zraněného člověka. Neprůjezdný byl pravý jízdní pruh. Ještě kolem 08:00 hasiči místo nehody odklízeli.

Také ve směru do centra museli řidiči počítat se zdržením. Na stejné křižovatce se totiž srazila dvě osobní auta. Podle dispečera dopravního centra nejspíš řidiči sledovali nehodu kamionů a nevěnovali se plně řízení vozidla.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání