Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jiří Paroubek se kaje: Odejde z vrcholové politiky?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: kb - 
26. července 2009
17:27

Situace uvnitř strany ČSSD se přiostřuje. Předseda strany Jiří Paroubek si uvědomil, že má pod nohami tenký led a svým kritikům se snaží vyjít vstříc... Jde mu totiž o hodně: o místo šéfa.

Svým kritikům tedy vzkázal: „V mnohém máte pravdu“ a zveřejnil svůj dopis na intranetu strany.

Reaguje tak na dokument Vyšehradská výzva, kde ho spolustraníci viní, že místo politickým ideálům se jeho volební kampaň blíží spíše marketingovému tahu. Tak či tak, podle místopředsedy strany Romana Onderky by v případě neúspěchu u voleb měl odejít z čela strany. Souhlasí s ním i politolog Tomáš Lebeda: „Je to gesto, které je v zahraničí zcela běžné. U nás by mělo být také.“

Předčasné volby 2009: Volební speciál

oldedek ( 27. července 2009 09:40 )

"Odejde z vrcholové politiky? " měl by, jinak ten jeho sexuální mozek zapříčiní odchod celé ČSSD...

zdepa ( 26. července 2009 18:52 )

projel volby. Chybí mu IQ na vysoké úrovni o němž se mylně domnívá, že ho má. Opak je pravdou. Neradí se, nekonzultuje se skutečnými odborníky, má kolem sebe pouze konečníkové šplhouny a vyžírky, kteří ze strachu o žvanec jen poslouchají. Vůbec největší slabinou je právě personální politika, v níž je naprostým laikem. Má do Zemana tak daleko, že je to na světelné roky.

gogo ( 26. července 2009 18:30 )

a teď Paroubek.... Cožpak se v této zemi nenajde jeden jediný člověk který by byl současně slušný, inteligentní, neúplatný, odvážný, přesvědčivý, nezkompromitovaný, dobrý řečník, s dobrou minulostí, pro kterého by politická funkce ctí a posláním ? Kterému mu vůbec nešlo o peníze ani o moc ? Pokud je někdo takový mezi vámi, nestyďte se prosím a přihlašte se ! Jinak tam budou mít zase nějakého exota .....

kocka22 ( 26. července 2009 18:28 )

to možná obvklé gesto je, ale u nás se všichni politici drží svého koryta jak hov.. košile. Takže si nedělejme iluze, že by Jyrka z tohoto výnosného džobu odešel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa