Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Bulhaři jásají: Očekávají příval ruských "boháčů"!

 (Autor: Archív)
Autor: ČTK - 
24. července 2009
20:59

Bulharské cestovky doufají, že jim zákaz hazardních her, který začne v Rusku platit od 1. srpna, zvýší zisky! Očekávají velký počet bohatých Rusů, kteří přijedou strávit svou dovolenou k Černému moři, kde to zakázané není.

Bulharsko vkládá naději do ruských hazardních hráčů. Nejčastější klientelu heren a kasin v populárním turistickém letovisku Slunečné pobřeží u Černého moře v Bulharsku tvoří v současné době turisté z Izraele.

Nyní zde vkládají naděje do majetných návštěvníků z Ruska, kteří by mohli podpořit bulharský turismus velmi těžce zasažený celosvětovou ekonomickou krizí.

V Bulharsku bylo od konce loňského roku zavřeno už mnoho heren!

kukuku ( 25. července 2009 06:32 )

Mnohá manželství ohrožuje i alkohol. Ten by se měl zakázat úplně a nechápu, jak můžeš být tak benevolentní a necháš fungovat bary a restaurace. A příčinou rozpadu mnoha manželství jsou mladé blondýnky. Ty by se měly vládním výnosem nechat obarvit na zrzavo a dokud jsou mladé, tak pro jistotu zavřít do nějaké rezervace. A že sem s hazardem pronikají internetové sázkové kanceláře - tak důsledně odstříhnout Česko i od Internetu. Pro jistotu bych šmahem zakázal úplně všechno.

palko1961 ( 24. července 2009 22:21 )

udelat i v cesku. Zrusit vsechny herny a z techto provozoven udelat nekuracke bary a restaurace. Udelo lo by to stastne mnoha manzelstvi.

Zobrazit celou diskusi