Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skini terorizují vesnici, dítěti zlomili ruku!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Ilustrační foto AFP)
Autor: Pavel Ryšlink - 
24. července 2009
15:56

Šikanu ze strany holých lebek zažívají děti a mládež v Libivé na Šumpersku. Skin, který se do obce přistěhoval, nejprve zlámal ruku chlapci (12), potom napadl další děti.

Mladík ještě s jedním holohlavým kumpánem dělali nejdřív ramena v místní hospodě. Starousedlíci se s nimi však nijak nemazlili a vyhodili je ven. Stoupenci ultrapravice si pak šli zchladit žáhu na místních dětech.

Ty se bavily v klubovně. Holé hlavy do ní vtrhly a začaly rozbíjet zařízení. Dětem nadávali do feťáků. Jednu dívku drželi za krk ve vzduchu, dokud nezačala modrat ve tváři. Jednoho chlapce pak hodili na plot. Klučina skončil se zlomenou rukou v nemocnici.

„Mohu potvrdit, že se případem zabýváme. Vzhledem k tomu, že v něm figurují mladiství a nezletilí, nemohu uvést bližší informace,“ řekl šumperský policejní mluvčí Miloslav Svatoň.

Bez ohledu na výsledky policejního vyšetřování, žádají starousedlíci Libivé, aby se skin odstěhoval a to přesto, že se rodině zraněného chlapce omluvil. „O takové lidi tu vážně nestojíme,“ řekl Blesku jednoznačně místní muž (56).

bigmen ( 25. července 2009 12:09 )

To je hrdinství zbít malé děti jen proto že dostali od dospělích!!!

siroky11 ( 24. července 2009 18:34 )

Demokratická hromada modrého hnoje, je tento stát. Měli bychom změnit i hymnu.Kde je ta krásná země Česká? Tady platí, čím větší lump - tím má větší vymoženosti. A když mu Topol nedá medaily, tak ho Klaus omilostní!!! Tato republika je dobrá pro horních asi 50 000 lidí, ti ostatní tyto "parchanty" musí živit!Je to prolezlé do parlamentu, senátu i vlády. Podívejte se, jaké zhovadilosti provádí Kocáb, to zůstává rozum stát! Kdy už se konečně probereme a vypráskáme je z těch blahobytných postů!!!

janulac ( 24. července 2009 16:51 )

To neni mozne , co se deje.Co to je za lidi, asi zamindrakovany, ale at se jdou lecit.Neni ani nikde dovolani, Cesko je zkorumpovane a slusny lidi nemaji ochranu.Co to maji za rodice?

pup70 ( 24. července 2009 16:32 )

Pořádný obušek a dát mu pořádný nářez.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání