Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Ruská medička surově vraždila. Aby mohla studovat umírání

Archív
Archív  (Autor: Archív)
Autor: Famous - 
24. července 2009
14:29

Případ čtyřiadvacetileté studentky medicíny Taťjany z ruského Novosibirsku připomíná hollywoodský thriller. Bohužel pro dvě její oběti se nejednalo o fikci, ale realitu maniakální studentky, která se rozhodla studovat umírání.

Výpověď vyšinuté medičky, která brutálně zabila dvě staré ženy, pohne i otrlým žaludkem.

První z obětí zvířete převlečeného za medičku se stala Olga Stěpušenkova, pětaosmdesátiletá sousedka vražedkyně. „Vzala jsem sekeru a praštila ji do hlavy několikrát. Když spadla na zem, sedla jsem si vedle ní a čekala, až umře. Byl to neuvěřitelný pohled,“ vypovídala psychopatka, kterou ruská média označila pouze křestním jménem.

Druhou z obětí šílené studentky byla opět sousedka, sedmaosmdesátiletá Zoja Karpova. Tu udeřila do hlavy celkem osmkrát. A tentokráte Taťjana nesledovala jen umírání, ale do bytu se vracela ještě další dva týdny, aby pozorovala rozklad těla. O všem si vedla pečlivé poznámky.

„Chtěla jsem znát více podrobností o procesu umírání, které bych využila při práci. Snažila jsem se pozorovat, jak červi rozkládají Zojino tělo,“ uvedla medička, která svá pozorování zahrnula do disertační práce.

„Protože jsou to dva podobné zločiny, bylo nám jasné, že máme co do činění s maniakem,“ uvedl mluvčí novosibirské policie. Šílená studentka se lékařského diplomu nedočká, půjde za mříže na minimálně dvacet let.

carodej ( 27. července 2009 16:28 )

ne, ty nepatris do BOHUNIC - ale do prahy do BOHNIC !!!!

selmusha ( 25. července 2009 11:36 )

Paní Hani zřejmě žije Midsomeru a nebo je kamarádka Jessicy Fletcherové. V těhle seriálech se taky přihodí vraždy skoro denně. V jejím okolí je toho nějak moc na normálního smrtelníka né? Kapku sci-fi......co? Paní Hani.............Já bych řekla, že se to možná dá nějak léčit .

ouha ( 24. července 2009 23:43 )

Paní (pán?) je podle všech náznaků pacientkou chirurgické kliniky v Brně a svěřuje se internetu se svými nutkavými představami. Těžko říct, co ji vlastně trápí, ale zdá se, že s tím svým stihomamem a zmateností patří spíš na psychiatrii.

hani ( 24. července 2009 21:09 )

Mate svych zabijak nic nez dost. ANI ZA JAKU CENU ne chcete jich potrestat. A moc rada kdy one vas zabiji znov. LITUJU ze na 7 patre Bohunic to zastavila. NO PROBLEM - te chlapy zautoci deinde. Hledaji nemocne a stare lide. Hurs nez esesaky - nikdo ne unykne smrti od Garajove, Vomely, Robeka, Prochazky, Smajera, Melichara, Linhartove, Paroubkove a tak dal. Mate jich moc. Reditel nemocnice to ne odpira!!! Policie taky. Zeptejte pana primatora Romana Onderku. Kolik zabiji duchodcuv pro jejich byt??? Za R.Svobody to bylo moc.

pup70 ( 24. července 2009 16:40 )

hani ty patříš do Bohnic.

Zobrazit celou diskusi