Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muže znetvořili flaškou od piva! Přišel o oko!

Dave Barry (45) přišel nejen o oko, ale také práci. Pachatel je volný.
Dave Barry (45) přišel nejen o oko, ale také práci. Pachatel je volný.  (Autor: thesun.co.uk)
Autor: INT, val - 
23. července 2009
16:13

Zohaven, ale především zhnusen justičním systémem v Británii je otec (45), který přišel po výtržnostech skupinky mladíků o oko. Provinilci zůstávají nepotrestáni! On už nikdy neuvidí jako dříve, ztratil práci a prožil si jedno velké peklo!

Dave Barry (45) si zašel v britském Manchesteru na pivko a na cestě zpět domů ho brutálně napadla skupinka vzteklých mladíků.

"Uviděl jsem čtrnáctiletou dceru kamaráda, stála tam v kolektivu mladíků. Hodně mě to překvapilo, tak jsem ji řekl, že už by měla být doma. Jenže ostatní se pomátli a začli mi nadávat," uvedl poškozený Dave Barry.

"Tak jsem se otočil a chtěl odejít, když náhle přilétla láhev od piva a roztříštila se o mojí pravou část obličeje. Bylo to jak dostat kladivem," popsal celý incident smutný Barry.

Tímto ale zdaleka neskončilo! Muž ztratil vědomí a probral se až po nějaké době ležící na zemi, plný modřin a šrámů. "Zkopali mě, cítil jsem jak mi stéká krev po obličeji a držel jsem si oko, protože jsem měl pocit jako kdyby mi mělo vypadnout."

Otec jednoho dítěte, který se musel vzdát své profese je výsledkem soudního líčení konsternován.

"Ztratil jsem zrak, práci a prošel si obrovským stresem během posledních dnů. Kdo za to pyká?!"

Do incidentu bylo zahrnuto několik mladíků, ale policie měla dostatek důkazů pouze na osmnáctiletého Zachary Applegate. Jenže vyšetřovatelé si nebyli 100% jisti, zda právě tento mladík hodil láhev a tak jediným trestem pro výtržníka je 150 hodin veřejných prací.

"Je to k smíchu. Kdybych tušil jak soudní systém je zvrácený, tak bych se ani neobtěžoval gang žalovat. Jediný, kdo z toho těží, jsou kriminálníci. Pro mě je justice jednou provždy uzavřená kapitola."

"Já už bohužel nikdy nebudu jako dříve, ale to nikoho nezajímá. Ti lidé, kteří mě zohavili žijí stále v mém okolí a potkávám je. Je to děsný!"

 

lipno ( 25. července 2009 09:27 )

že by v Čechách dopadl líp?

zombi ( 24. července 2009 22:01 )

Tento clanek je jeden z mala, ktery se vubec dostane do novin.Co se deje v GB nejen v nocnich hodinach, je neuveritelne.Policie je zde az moc slusna a takovy lide zde maji zelenou.Pokud je jim do 21 let, tak jsou skoro nedotknutelni.Zde je jediny sport, po fotbalu, chlastani, v tom jsou Britove jednicky.

Zobrazit celou diskusi