Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Za zneužití šestileté holčičky dostal jen dva roky!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Jitka Žigová)
Autor: ČTK, rvs - 
23. července 2009
10:11

Pouhé dva roky a čtyři měsíce stráví ve věznici s ostrahou muž, který sexuálně zneužil šestileté dítě. Dceru své přítelkyně měl na jaře v jejich olomouckém bytě hlídat, místo toho se ale zfetoval pervitinem a osahával ji.

Muž, který se před soudem k činu přiznal, netrpí podle sexuologů žádnou formou pedofilie, hlavní roli zřejmě v případu sehrály drogy. "V době činu byl pod vlivem pervitinu. V bytě byl s dcerou své přítelkyně přes noc sám a během té doby ji pohlavně zneužil," řekl soudce Petr Bednář.

Když vše vyšlo najevo a muže zadrželi policisté, obviněný odmítal vypovídat. U soudu však své rozhodnutí změnil a přiznal se. Při výslechu mimo jiné uvedl, že činu lituje. Za pohlavní zneužívání muži hrozilo až osm let vězení.

bigmen ( 24. července 2009 11:34 )

Divím se že ho u nás vůbec odsoudili!!! kdyby šlo zlaté dítě tak dostane doživotí

zirafa ( 23. července 2009 16:47 )

Jen : slavný soude, jdi do řiti!!!

freedom ( 23. července 2009 14:04 )

Ano, presne a to je pouze strohy vypis udalosti. Celou nasi vladu plnou lharu a zlodeju by meli potrestat taky! Je to vlastizrada kdyz nas celou dobu okradaji a lzou a vysmivaji se nam do oci a pritom se jeste chovaji tak arogantne jak je to mozne snad jenom u nas. Je to ale chyba i nas obycejnych lidi, ze jsme to nechali zajit tak daleko. Dneska si ve vlade uz opravdu delaji co chteji a na nas nemysli!!! Chtel bych je videt treba v nemecku...tam by je lidi uslapali...

micky21 ( 23. července 2009 13:43 )

Tato země by neměla mít vůbec žádnou pravomoc, protože v normálním státu by se nemohlo stát, že člověk, který ukradne 75 Kč sice s nožem v ruce, dostane 3 roky http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi-zlocin/119441/mladik-20-pujde-za-loupez-75-korun-na-tri-roky -do-vezeni.html , a takový prase, dostane pouze 2 roky? Kde to jsme?

freedom ( 23. července 2009 13:12 )

kdo by mohl zorganizovat kampaň, jakoukoliv pro změnu postihu v takovychto pripadech!!! Je to opravdu nepripustne aby se delo neco takoveho pod hrozbou minimalnich a opravdu smesnych trestu... Pokud nekoho takoveho znate, pokuste se o to prosim! Nebo najak zazalovat ceske soudy u evropskeho soudu... Nebo primo vladu, ktera s tim vubec nic nedela a snad ani nehodla udelat. Jedine co me trosku uklidnuje je fakt, ze pedofilove to maji ve veznizich opravdu moc "vesele" a pokud tento clanek cte nejaky jeho bodouci spoluvezen, tak at mu tam tu pomyslnou kavicku pekne osladi!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání