Některé celebrity vás nepustí do kuchyně, jiným vadí dotazy na život v ložnici. Jsou ale hvězdy, které detaily ze svého sexuální života rády poskytnou čtenářům.

Redaktoři Blesk.cz zapátrali v archivu a vybrali pro vás několik vět slavných Češek (a jedné Slovenky), které se pochlubily tím, jak přišly o panenství!

Halina Pawlowská (spisovatelka a scénáristka)

369979:gallery:true:true

"Tenkrát jsem velice milovala jednoho – úplně jiného kluka. Byla to dřina, protože on mě nechtěl, ale já byla tak usilovná, že i tuhle bariéru jsem zlomila. Pronásledovala jsem ho o přestávkách už ve škole, v ulici. A chtěla jsem, aby mně miloval. Pak mě chtěl. Byla jsem panna a on mi přišel ten pravej. O to jsem to chtěla víc. No a mně se to nakonec povedlo. Jediný háček to mělo v tom, že on byl horolezec amatér a jel v pátek na výlet do Prachovských skal, a tam spadl ze skály, přežil to, ale zapomněl za mě. Ztratil paměť. Chápete, čtyři roky se snažím, pak ho dostanu a on má poruchu a zapomene na mě. Já jsem byla tak zfrustrovaná, že jsem se hned vdala," sdělila kdysi Pawlowská se svou typickou intonací šokovanému novináři.


Zuzana Belohorcová (moderátorka)

361930:gallery:true:true

"Bylo to příjemné. Někdo na tu zkušenost z dospívání nerad vzpomíná, já docela ráda. Bylo to nové a neprobádané. Za pár dní jsem poté slavila osmnáctiny. Teď už mám určité zkušenosti a na erotiku nahlížím jinak," řekla kdysi Belohorcová, aniž by tušila, že jednou bude muset řešit i nevěru svého partnera Vlasty Hájka (čtěte ZDE).


Bára Nesvadbová (spisovatelka)

Bára Nesvadbová si to poprvé "rozdala" s automechanikem...
Autor: Ladislav Křivan

Bára byla vymodleným dítětem liberálních manželů, kterému byla dána obrovská volnost. A tak se jedináček Bára jednoho dne spustila s obyčejným atomechanikem, který se jmenoval Luďek. Bylo jí pouhých 15 let a těsně nebyla "pod zákonem"! Časem se z ní stala žena, která to dává mužům "pořádně sežrat" ve svých románech a snad i v reálném životě, což pocítil například otec jejich dcery Bibiany exministr Karel Březina...


Marie Kovácsová (hvězda Vyvolených)

369978:gallery:true:true

Že je Maruška pořádná dračice dokázaly nejen její výrazné "kérky" ale také soulož s kolegou z vily Plutem, kterou si mohl díky kamerám vychutnat celý národ. Jak ale Maruška svou sexuální kariéru začínala?

„Přihlásila jsem se do chatovací místnosti s názvem FLIRT. Poslala jsem všem přítomným v místnosti text: Hledám kluka, který by mně ukázal, co je to sex... Jeden se ozval. Na chatu si říkal Ciperka, jinak se jmenoval Pavel. A byl o dva roky starší než já. Vyměnili jsme si fotky i telefonní čísla a domluvili si na večer schůzku. Bylo to rychlý, ale já jsem ho chtěla hrozně moc poznat. Měl krásné tělo, které jsem chtěla vidět na vlastní oči. Bylo to něco neuvěřitelně krásnýho, nikdy na tu noc nezapomenu. S Pavlem jsem měla pocit, že ho znám delší dobu a ne jen jeden den... Ráno jsem se s ním rozloučila a od tý doby jsme se neviděli..." Co dodat?


Veronika Žilková (herečka)

369980:gallery:true:true

Rázná a stručná manželka Martina Stropnického a zasloužilá matka Žilková si novináře pouští k tělu jen tehdy, když chce. Co prozradila o ztrátě svého "věnečku"?

"V šedesátých letech jsem chodila do první třídy, v sedmdesátých začala menstruovat a v osmdesátých jsem přišla o panenství," stručné a jasné. Blesk.cz jen doufá, že první milování bylo přeci jen pro Žilkovou pestřejší, než tato odpověď...