Podle panující královny krásy Zuzany Jandové (21) párty probíhaly, ale ona se jich neúčastnila. „Je to blbost,“ tvrdí Pýcha.

Finalistka, která chtěla zůstat v anonymitě, psala o působení Ondřeje Pýchy na soustředění obšírně. Tvrdí ale, že organizátoři včetně Miloše Zapletala o tom neměli tušení. „Pýcha zval některá děvčata spolu s jeho dvěma přáteli k němu na pokoj nebo na pokoj průvodce. Byly to velmi divoké večírky, které probíhaly skoro každou noc a pánové měli vždy předem nakoupeno velké množství alkoholu, protože dívky by nikde v Las Vegas v baru alkohol nedostaly kvůli věku,“ píše slečna. V USA se smí alkohol prodávat až osobám od jednadvaceti let.

„Tyto večírky skoro pravidelně končily sexem na pokoji průvodce, který bydlel sám a s Pýchou si pokoj střídal. Miss Sympatie (pozn. red. Romana Čechovská) nebyla jediná. Děvčata si to navzájem řekla a nijak se to mezi nimi ani netajilo,“ pokračuje dopis a šokující jsou i další řádky: „Vzájemná dohoda nás děvčat, Pýchy a jeho dvou společníků byla, že se nikdo z organizátorů nedozví o večírcích... Pýcha si od některých děvčat bral telefonní čísla a pak je přes SMS balil. Byla jsem jednou z nich,“ uzavírá.

Panující královna krásy Zuzana Jandová, která se cesty spolu s dalšími jedenácti dívkami účastnila, existenci večírků potvrdila. „Nějaké párty tam byly. Já ale měla čtyřicetistupňové horečky, takže jsem se neúčastnila. I kdybych byla zdravá, nemám to zapotřebí,“ řekla Blesku s tím, že se domnívá, že za dopisem stojí některá zhrzená neúspěšná dívka. Podobný názor má i Pýcha. „Vlastně mě to ani nepřekvapuje, zvlášť když se nepodepsala. Ale je to blbost,“ řekl Blesku.