Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Telefonní rozhovor mezi Berlusconim a prostitutkou: Počkej na mě v Putinově posteli

Autor: ČTK, jos - 
22. července 2009
08:20

Italský týdeník L’Espresso zveřejnil přepis rozhovorů mezi premiérem Silviem Berlusconim a prostitutkou Patrizií D’Addariovou.

 

Patrizia nahrávky pořídila loni na podzim. Dvaasedmdesátiletý Berlusconi ji na jedné z nich například vyzývá, aby na něho počkala "v Putinové velké posteli", než se vysprchuje. Toto lůžko s baldachýnem údajně Berlusconimu svého času věnoval nynější ruský premiér a bývalý prezident Vladimir Putin.

D'Addario a další dívky tvrdí, že dostaly zaplaceno za to, že se zúčastní večírků v Berlusconiho rezidenci Palazzo Grazioli v Římě. D'Addario si řadu hovorů i telefonátů nahrála na mobilní telefon. Premiér nepopírá, že D'Addario u něho doma byla, ale tvrdí, že nevěděl o tom, že šlo o placenou společnici.

Na jedné z nahrávek se také Berlusconi podivuje tomu, že byl schopen přednést projev, i když byl velmi nevyspalý. D'Addario mu odpovídá, že ani ona není unavená, ale že ztratila hlas. "Jak to?," ptá se údajně Berlusconi. "Přeci jsme nekřičeli," říká.

Mezi zveřejněnými nahrávkami je i rozhovor D'Addario s podnikatelem Giampaolem Tarantinim, který je vyšetřován kvůli podezření z korupce a z toho, že mladým ženám platil za to, aby přišly na Berlusconiho večírky.


Berlusconi spí s prostitutkami bez kondomu!


Na jednom ze záznamů se D'Addario baví s Tarantinim po noci údajně strávené s premiérem. "Vůbec jsme se nevyspali," svěřuje se mu a dodává, že Berlusconi je velmi přítulný. Tarantinimu říká, že nedostala žádnou obálku, kterou zřejmě za noc s Berlusconim měla dostat. Ale slíbil jí prý, že jí pomůže vyřešit problémy se stavbou hotýlku v městě Bari na pobřeží Jaderského moře...

Přepis telefonního rozhovoru mezi Berlusconim a prostitutkou

4. listopad 2008

Silvio: "Jdu se také vysprchovat … počkáš pak na mě ve velké posteli, jestli skončíš první?

Patrizia: "Které posteli? … Té od Putina?"

Silvio: "Jo, v té Putinově."

Patrizia: "Paráda … má závěsy."

5. listopad 2008

Silvio: "Tak jak se dneska máš?"

Patrizia: "Ujde to … přišla jsem o hlas."

Silvio: "Jak to? Vždyť jsme nekřičeli."

Další hovor z téhož dne

Patrizia: "Nezavřeli jsme oka celou noc."

»Kuplíř« Tarantini: "To si můžu představit, jak to šlo?"

Patrizia: "Dobře, byl velmi něžný. Ale nedal mi peníze."

"Pasák" Tarantini: "Fakt?"

Patrizia: "Ne, opravdu. Řekl jsi mi, že dostanu šek. Místo toho mi dal dárek."

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ctenar ( 18. září 2009 21:33 )

a mám dost životních zkušeností. ALE !!! Něco tak ošklivého, jako je ten zcvrklý dědek s žoviálním chováním se jen tak nevidí.

zirafa ( 22. července 2009 16:37 )

tomu kozlovi vlastně je?! taky píšou 72 a v jiném článku 62! No, ať je mu kolik chce, je starej nechutnej opelichanej.....

warumfernet ( 22. července 2009 11:34 )

Tupolánkovu adresu? Stejně na cokoliv, co zde občan po právu napíše kritického, modrý muňky a patolízalové ODSsácké skvardy nás budou napadat, že těm papalášům ty kurvy snad závidíme.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa