Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tachovsko: Neznámý travič zabil psa a útočí dál!

Autor: Zbyněk Schnapka - 
22. července 2009
05:00

Kdo tohle může udělat?! Nebezpečný zabiják už otrávil slepého psa, divoké prasátko a černou labuť. Šokující je, že němé tváře zabíjí v Záchranné stanici živočichů ve Studánce na Tachovsku.

Po pejskovi smutní místní děti a hlavně štěně Fido, jeho potomek. Vše začala včera odpoledne vyšetřovat policie.

První obětí neznámého traviče byl slepý pejsek Jerry. „Jeho panička umřela na rakovinu. Lidé ho chtěli utratit, protože byl slepý a nikdo ho nechtěl. Tak jsem si ho vzal k sobě do stanice. Moc se mu u nás líbilo. V životě by mě nenapadlo, že mi ho někdo zabije,“ se slzami v očích řekl Blesku Karel Bobál.

Po Jerrym zůstalo dvouměsíční štěňátko Fído. To teď chodí za tátou kňučet na hrobeček. Jerry ale nebyl jedinou obětí nemilosrdného zabijáka. Otrávilo se i divoké prasátko Zbyňďa. „Našli jsme ho, jak se motá po stanici. Teď je malátné, má horečku a průjem. S tátou ho léčíme antibiotiky,“ řekla Karolína Bobálová (14).

Poslední obětí je vzácná černá labuť. Ta ležela ve vodě blízko břehu rybníka. „Je to hrozné, že se někdo mstí na bezbranných zvířátkách. A ještě otřesnější je, že to dělá na zvířatech, která nejsou zdravá, ale nemocná a postižená. Ten travič snad není ani člověk,“ dodal Bobál, jenž se včera obrátil na policii.

depittacus ( 22. července 2009 23:34 )

otrávit !!!!!

petr11 ( 22. července 2009 06:46 )

Blbost lidí je neomezená. Chytit a pověsit za gule!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání