Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sebevražda kvůli šikaně: Záviděli jí její krásu!

Simone
Simone  (Autor: Facebook)
Autor: INT, lj - 
18. července 2009
09:27

Patnáctiletá školačka spáchala sebevraždu po té, co byla mnoho let šikanována svými spolužáky. Důvod? Zaviděli jí její krásu!

Simone Grice (15) z Cornwallu ukončila svůj život skokem z dvanáct metrů vysokého mostu, přestože se jí dva kolemjdoucí snažili v činu zabránit. U těla dívky byla nalezena její nejoblíbenější panenka a mobilní telefon. O události informoval Daily Mail.

Přestože na šikanu rodiče několikrát upozornili školu i policii, násilí trvalo dál - děti na Simone plivali, házeli po ní kameny a nadávali jí. Rodiče dívky se proto nedávno rozhodli pro domácí vyučování.

"Pořád se ji snažili bít. Byla velmi citlivá a křehká. Uzavřela se do svého světa, protože byla obětí extrémní šikany. Pořád na ni útočili a situace byla velmi vypjatá," řekla dívčina matka Linda (45).

"Měla celý život před sebou. Byla nejen krásná, ale také chytrá a milá. Naneštěstí byla velice plachá a její spolužáci toho využili. Když se šla projít ven, nic jsem netušila," dodala matka.

Poslední kapkou mohl být pro citlivou dívku její rozchod s přítelem.

paila ( 19. července 2009 21:09 )

je to v posledni vete : "Poslední kapkou mohl být pro citlivou dívku její rozchod s přítelem."

lina ( 19. července 2009 07:28 )

..ježkovy oči, ten tvůj příspěvek je ale blábol!!, je to vůbec česky? Pokud jsi češka, musela jsi být úplně zlitá, nebo máš IQ šumící trávy..

av8shun ( 18. července 2009 23:45 )

ale nv clanku nic o tom, ze mela kluka nevidim. Ze ji je 15 neznamena, ze kluka ma, natoz vinna z toho, proc ji pritel opustil. Treba na ni opravdu byli nekteri zaci zli, nezalezi na duvodu. Deti a pubertaci dokazou byt snad zlejsi, nez dospeli. V puberte, coz je vek zmatku a prvnich zklamani a bolistek na srdicku, staci malo, aby se clovek stahnul do sebe. A to samo o sobe staci, aby byla stredem vysmechu, ne? Ale prece mohla mit deprese. Pri tech se taky lidi stahnou do sebe. A jestli se ji navic nekdo smal, natoz ji sikanoval, pomoci se nedockala ani od autorit, tak kde vlastne mela hledat nadeji ze bude lip? To ze mela u sebe panenku ve svem veku napovida o necem. Neodsuzujte, kdyz nevite okolnosti, a uz vubec kdyz jste se tak nikdy necitili, jakoze je mozna lepsi ukoncit tu bolest, nebo ze by svetu bylo bez ni lip, kdyz je tak desna, ze se ji zaci smejou atd... Udivuje me, kolik zloby dneska lidi v sobe nosi, uz jen kdyz ctu nektery blaboly tady. Holka je mrtva, copak dneska uz nic neznamena ucta k mrtvym? Nestaci, ze skoncil mladej zivot? No skoda mluvit asi.

paila ( 18. července 2009 23:22 )

ale vím, zažila jsem ji taky a taky jako 15-tiletá, vlastně celou střední, třídní učitelka to brala jako legraci případě jako ne natolik vážné, aby to řešíla a já měla taky chuť nežít. Hnusná zkušenost. Ale narozdíl od téhle holky jsem se začala bránit, nakonec jsem se nad to poznesla a naučila jsem se, že spolehnout se můžu jedina na sebe, takže vím, co čem tu píšu. T0 HOLKY JE MI Lito, ale moc se mi nechce věřit, že to bylo šikanou

kebulak ( 18. července 2009 22:38 )

ocividne nevis co to je opravdova sikana... navic nekt lidi jsou citlivejsi...

Zobrazit celou diskusi