Koncert popové zpěvačky Anastacie začal ve 21h v pražské Tesla Areně hitem One Day In Your Life. Anastacia zpívala písně z nového alba Heavy Rotation.

366955:gallery:true:true

Hned od začátku byla velmi sympatická, usmívala se a neustále se snažila mluvit k nadšeným fanouškům. Přebrala během vystoupení i několik plyšáků, které si umístila před bubny, aby vyjádřila své sympatie k českému národu. Také si zazpívala s Českou vlaječkou, kterou ji hodil jeden z fanoušků. Z každé maličkosti měla velkou radost a působila naprosto skvěle!

Kolem 22. hodiny přišla na pódium i její matka Diane Hurley, muzikálová sólistka a herečka hudebního divadla na Broadwayi, která zazpívala nejprve jednu skladbu sama a poté společně se svou dcerou popovou královnou Anastaciou.

Velký úspěch měl například tanečník, který se ve své roli svlékl do slipů a své svalnaté tělo ponořil do vany s vodou, odkud pak předvedl tanec na laně.

Fotogalerie
7 fotografií

Na koncertě vystoupila nakonec jako předkapela i slovenská poprocková skupina Popcorn Drama.

"Nechtěla jsem, aby se lidé při čekání na mé vystoupení nudili," vysvětlila Anastacia.

Součástí show plné barev byly i taneční vstupy, vedle nových skladeb zazněly i starší hity: One Day In Your Life, You'll Never Be Alone, Cowboys and Kisses, Why'd You Lie To Me a In Your Eyes.

Nechyběl ani krátký rozhovor a taneček s mladíkem z publika, jaký předvedla Anastacia i na předchozích zastávkách svého turné.

Zpěvačka, která úspěšně absolvovala operaci rakoviny prsu, odpoledne před koncertem předala šek na 50.000 korun přednostovi onkologické kliniky Všeobecné fakultní nemocnice.

Koncert provázela velkolepá třídílná velkoplošná videoprojekce a taneční choreografie nejrozmanitějších stylů.

Anastacia v Praze v Tesla Areně
Autor: David Malík

Podle zástupců tuzemské pobočky společnosti Universal prodala Anastacia v České republice přes 3000 nosičů své novinky Heavy Rotation, za což dostala zlatou desku.

Nositelka dvou tetování na šíji a spodní části zad, které se jako symbol objevují na většině jejích nosičů, z Prahy odjíždí do Španělska, kde bude vystupovat v Barceloně, Madridu a Valencii.