Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Topolánek nad sebou ztrácí kontrolu: Lidi by střílel kulometem!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: bel - 
16. července 2009
23:09

Expremiér Mirek Topolánek chce lidi střílet z kulometu! Podle něj je to jediné řešení, jak zatočit s otravnými novináři. Už mnohokrát se nechal ovládnout agresivitou, když jednoho fotografa Blesku srazil pěstí a druhému kopal do auta a vyhrožoval mu zabitím.

Jeho výrok o střelbě v magazínu MfD je však podle odborníků jasným důkazem, že nad sebou už úplně ztrácí kontrolu.

„Dřív nebo později nějaký ten paparazzi skončí špatně. A nemusí to být mou rukou,“ pohrozil Topolánek. A pak jednoznačně dodal: „Střelba z kulometu! Jediné řešení.“ Ačkoliv by se po odchodu z funkce měl spíš zklidnit, Topolánek se během rozhovoru přestával ovládat mnohokrát. Dokonce ho musel jeho syn Tomáš uklidňovat: „Tati, easy…“

Podle psychologa Karla Humhala by politik měl mít větší odolnost vůči stresu a neúspěchu. Což Topolánek evidentně nemá. „Když mluví veřejná osoba o střelbě do novinářů, je to skoro návod, který by si někdo mohl vzít k srdci,“ tvrdí Humhal.

Problém podle psycholožky Barbory Wenigové je, že Topolánek svou agresivitu vůbec nepotlačuje. „Nevím, co přesně říkal, ale zřejmě to Topolánek nemá pod kontrolou,“ řekla Wenigová.

Zvládat svou evidentně větší agresivitu by měl Topolánek nejen proto, že je významným politikem. „Je to nevhodné. Žádný člověk by si něco takového neměl dovolit,“ řekl Blesku odborník na diplomacii a etiketu Tomáš Zdechovský.

Celkem pobaveně Topolánkův výstřelek včera hodnotil i jeho rival Jiří Paroubek: „Pan Topolánek nikdy nebyl pod takovým tlakem médií, jako já. Vidíte, a tohle revoluční řešení mě nenapadlo,“ sdělil Blesku Paroubek.

ctenar ( 17. července 2009 21:00 )

dej si nick: bébéméméiáiá

ctenar ( 17. července 2009 20:58 )

ty jsi jeden z těch 4 kumpánů, co stojí s kalhotama u kotníků u dálnice na Jadran? Asi jo, tak si piš co chceš.

drobek ( 17. července 2009 19:00 )

Rotný Tupohlávek ,ogar s gulama by se měl podrobit léčení,elektrické šoky by možná ten zelený mozek malinko usměrnily

spotak ( 17. července 2009 18:15 )

„Dřív nebo později nějaký ten cikani skončí špatně. A nemusí to být mou rukou,“ pohrozil Topolánek. A pak jednoznačně dodal: „Střelba z kulometu! Jediné řešení.“

vaclavthekral ( 17. července 2009 18:10 )

V nadpisu pisete o strileni do lidi.To snad paparazzi a novinari Blesku se radi mezi homo sapiens?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa