Dnes se Kryštofové objevují pouze na malých neznámých akcích po českých a slovenských vesničkách.

„Kluci připravují novou desku, od konce září budou ve studiu nahrávat,“ řekla Blesku manažerka kapely Martina Böhmová, čímž se snažila vysvětlit neúčast kapely na velkých festivalech. Kryštof hraje na akcích, kam jiné známé jméno téměř nezabloudí, vystupují i za pouhých 100 Kč na osobu, což je méně než podprůměr.

„Kluci objíždějí menší festivaly, kam by se už asi příští rok nedostali, protože budou mít po nové desce určitě spoustu velkých zakázek,“ dodávala manažerka. Ohleduplnost kapely k malým koncertům je velmi chvályhodná, jen těžko říct, jestli v tom není spíš nezájem ze strany pořadatelů a fanoušků, než snaha uspokojit všechny.

Krajčo, který se loni na podzim oženil s bývalou modelkou Martinou Poulíčkovou (29) a letos na Velikonoce se jim narodil první potomek, zřejmě propadl rodinnému životu.

Letos se Kryštof objeví na pódiu ze známějších interpretů například s Mig 21. Jen smůla, že »Migové« v čele s hercem Jiřím Macháčkem (43) hrají od osmi večer, tedy v hlavním čase, a Kryštof začíná ve čtvrt na jednu ráno!

Martina je nejspíš ze svého předešlého manželství s bývalým moderátorem nováckého sportovního zpravodajství Pavlem Poulíčkem zvyklá na vyšší komfort. Richard musí tedy brát jakýkoliv kšeft a hrát klidně i po půlnoci, aby uživil rodinu.